Sevgi dolu oğlumuza yuva arıyoruz

Sen de yardım et:   Paylaş   Tweet'le
Sevgi dolu oğlumuza yuva arıyoruz fotoğraf

🐾 Sevgi Dolu Oğlumuza Yeni Yuva Arıyoruz 🐾

Özel sebeplerden dolayı, hiç istemeyerek çok sevdiğim oğlumu sahiplendirmek durumundayım. Onun için en önemli önceliğim, ömür boyu sevgi ve ilgi göreceği güvenilir bir aile bulabilmektir.

🐶 Irk: Toy Poodle 📅 Yaş: 1,5 yaşında ⚖️ Kilo: 4,5 kg

✅ Tuvalet eğitimi vardır. ✅ Temel davranış eğitimleri bulunmaktadır. ✅ Çocuklarla iletişimi mükemmeldir. ✅ Ev ortamında benimle birlikte büyümüş, ev yaşamına ve ev kurallarına tamamen uyum sağlamıştır. ✅ Çok sıcakkanlı, sevgi dolu ve insan odaklı bir karaktere sahiptir.

Oğlum bugüne kadar benimle birlikte ev ortamında yaşadı. İnsanlarla güçlü bağ kuran, sevgi dolu ve uyumlu bir dosttur. Bu nedenle onu sahiplenecek ailenin, ona ömür boyu sevgi ve güven vereceğinden emin olmak istiyorum.

Yıllık aşılarının tamamı düzenli olarak yaptırılmıştır. Köpek pasaportu ile birlikte teslim edilecektir. Bundan sonraki dönemlerde yapılması gereken rutin aşı ve veteriner kontrollerinin de bilinçli bir şekilde yeni ailesi tarafından takip edileceğine inanıyorum.

Mikroçipi üzerimdedir ve sahiplenecek aile dilerse çip devrini kendi üzerine gerçekleştirebilir. Tüm eşyalarıyla birlikte sahiplendirilecektir.

Lütfen yalnızca gerçekten sorumluluk alabilecek, ona bir aile sıcaklığı sunabilecek ve onu ömür boyu bir aile bireyi olarak görecek kişiler iletişime geçsin. Onun mutluluğu ve güvenliği benim için her şeyden önemlidir.

Sevgi dolu oğlumun, onu çok sevecek ve hak ettiği değeri verecek yeni ailesine kavuşmasını diliyorum. ❤️🐾

YORUMLAR


Henüz hiç yorum yazılmamış.
Canhansu

Can hansu (Canhansu)

0(553) 387 70 49

İlan Sahibine Mesaj Gönder

ÜCRET İSTENİRSE GÜVENMEYİN!

Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.


Tarih
26.06.2026
Adı
Berlin
Şehir
Yaş
Genç (6 Aylık - 2 Yaş)
Boyut
Orta Boy
Cinsiyet
Erkek
Kimden
Sahibinden

BENZER İLANLAR