kedim kızgınlığa girdi ilk kez geceleri rahat uyutmuyor daha kötüsü komşuları rahatsız edecek diye korkuyorum sakinleştirici ürünler var mı vermek doğru mu ve fiyatları hakkında bilgi verir misiniz
gereksiz yere vermeyi doğru bulmuyorum. kızgınlığı bitince hemen kısırlaştırın. veterinerinize danışın sakinleştirici konusunda.
Sakinleştirici vermenizi önermiyorum kendinizin kızgınlık dönemini atlatmasınI bekleyin derim
Feliway diye bir ürün duymuştum. Doğal diye biliyorum araştırın isterseniz.
Kedi otu denen bir ürün var biz kizginlik doneminde kullandik. Atakları tutunca döküyordum yere bir yarim saat onla keyiflenirken unutuyordu elime koluma gelmeyi. En kisa zamanda da kisirlastirin, bu stres bagisikliklarini bile baskiliyormuş.
Kedi nanesi diye de geçiyor. Sakinlestirici, huzur veren keyif veren değişik bir ot. Youtubede izleyebilirsiniz kedilerin hallerini kullanmadiysaniz hic cok komik oluyorlar
Çok önceden kullanılan şuan satışı var mı bilmiyorum ama kediler için zaralı olan vardı vetlerde sakın onu kullanmayın ismini hatırlamıyorum.
Kedinizin cinsiyeti nedir?Erkek ise kızgınlık bitmeyecektir.
Dişi ise 1 hafta kadar sürer ama her iki cinsiyet içinde bu süreç zor en kısa zamanda kısırlaştırın.
Oyunlar oynayın,kedi nanesi verin ve sakinleştirici müzikler açabilirsiniz
Bolcaa oyun oynayin kosturun. Yorulup uyuyorlar. Kemer gbi seylerle iyi kosuyorlar. Ciftlestirebiliyorsaniz ciftlestirin.
Sürekli tekrarlayan birler kısırlaştırın
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor