Aşı Olduğu Halde Kurt

Kedim yaklasik 2 ay once parazit asisi oldu ama bugun beyaz kucuk kurtlar dusurdu. Ayni durumu yasayan var mi napicam simdi bize de bulasir mi? Yardimci olursaniz sevinirim.

5 CEVAP

Snzlc
Snzlc

17682

şöyle ki yapılan parazit tedavileri sadece kedilerde var olan parazitleri döküyor. parazite karşı koruma sağlamıyor. bu yüzden düzenli olarak iç parazit tedavisi yapılmalı deniyor. eğer kediniz kurt döküyorsa veterinere götürmelisiniz. birer ay arayla iki kere parazit hapı alırsa hem kurtçuklar hem de yumurtaları dökülmüş olur.

Snzlc
Snzlc

17682

normal durumlarda 3 ay arayla oluyor ama kurt döküyorsa temizlemek amacıyla birer ay arayla yapıyorlar. aşı iki güne etki eder veteriner doğru yönlendirir zaten.

tyguler
tyguler

124351

biz 2 ayda bir yaptırıyoruz. düzenli yaptırılmasi gerwkirl veteriner zaten karnesine yazar bir dahaki yapilmasi gereken tarihi. siz veterinere gidip aşısını yaptırın. tuvaletini temizlerken dikkatli olun eldiven maske kullanın sonra elinizi yikayın içinize sinmiyorsa üstunuzu değiştirin her temizlemeden sonra. kedinizi pek opmeyin tamamen kurtlardan arınana kadar. bulaşmaz umarım.

Aaa 1 er ay arayla da oluyor mu? Ben de en az 3 diye biliyordum. O zaman asi olabilir su an. Asi olduktan ne kadar sonra etki eder ki? Kediyi bi yere kapatmak zorunda kaldim. Üzülüyorum gerçekten.

Tamam çok tesekkur ederim. Insallah bize bir zarari olmamistir kurtlarin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap