Kedisinde Rahim İltihabı Olanlar

Merhabalar. Kedim 1 yasinda. Gecen mayista rahim iltihabi teshisi konuldu. Ama yazin köyde olduğum icin tedavisini yaptiramadim. Ve üzerine 2 kizginlik gecirdi. Tekrar baktiricam yakinda.



  1. Eger kedinizde rahim iltihabi olduysa bunun tedavisinde neler oldu?
    2)Yasanan sıkıntılar, dikkat edilmesi gerekenler neler? 3)Ankarada uygun ve guvenilir bir veteriner var mi bildiginiz bu islemi yapan.

  2. Tedaviden sonra iltihabin devam ettigi oliyor mu?
    Yardimci olursaniz cok sevinirim.

12 CEVAP

BEHNAZ
BEHNAZ

615

konuyla ilgili bir sorunuza cevap verebilirim.. Ankara da Dorukgiller veteriner kliniği onun üstüne tanımam.. Ayrıca iltihaplı durumlarda ilaç tedavisi uygulanır diye biliyorum size ne gibi bir tedavi önerildi .. Bi de bence daha fazla gecikmeden gidin çünkü rahim iltihabı kansere doğru gidebilir Allah korusun..

irmtnc3
irmtnc3

13980

Dorukgiller veteriner kliniği YouTube da kanalları var oradan biliyorum Bir an önce tedaviye başlamanızı öneririm akrabam köpeğini bu yüzden kaybetti keşke zamanında kısırlaştırsaydınız:(

Tedavi olarak kisirlastirms denildi. Fakat maddiyat olarak da zaman olarak da musait degildim. Dorukgilleri biliyorum severek izliyrm. Ama fiyatlari nasildir ki ? Ünlü ya belki çoktur 😞

Kisirlastirmsdan baska hic cozumu yok mu ki normal bi sekilde atlatabilen vR mi?

Lils
Lils

125528

Belediye veterinerinde kısırlaştırabilirsiniz.

Lils
Lils

125528

Ben belediye veterinerinde kısırlaştırdım. Orada birçok kısırlaştırma yapan birinin önerisiyle. Kediyi verdikten 1 saat sonra alıyorsunuz ayılmadan

irmtnc3
irmtnc3

13980

Bence bu kadar örnmli bir durum varken belediye ye emanet etmeyin derim

Belediye veterinerinde bikaç gün kalabiliyor mu? Disi kedilerde beklemesi gerekiyor sanirim.

Dişi kedi mi? Vet 6 gun kalmasi gerek demisti biz3. Herhangi bi sorun yasadiniz mi? Bizimki hareketli biraz da.

BEHNAZ
BEHNAZ

615

belediye yi asla tavsiye etmem hele ki böyle hassas bi durum söz konusu iken.. Dorukgiller evet çok popüler bir klinik ama o kadar iyi insanlar ki ordaki çolak ve samuray ın hikayesini izlediyseniz bile yeterli ne kadar vicdanlı oldukları hayvansever bir klinik ve biçok konuda da yardımcı olacaklarına eminim.. istanbulda yaşıyorum eğer ankarada olsaydım kesinlikle ordan başka yere gitmezdim.. bence siz de bi gidin gösterin zaman kaybetmeden ve aslaa belediye ye götürmeyin sağlam kediyi kısırlaştırma için götürdük sokakta olmasına rağmen el bebek gül bebek beslendi büyü ama kısırlaştırma sonrası oradan kaptığı mikrop sonrası hastalanıp vefat etti.. o yüzden belediye ye götürmeyin..

BEHNAZ
BEHNAZ

615

şunu da eklemek isterim; nasıl ki kendi sağlığınız yada ailenizden birinin sağlığı söz konusu olunca maddi manevi tüm imkanları ortaya döküyorsunuz bu can için de aynısını göstermelisiniz evlat bunlar .. Tabiki maddi boyutu sıkıntı ama sağlık söz konusuysa bu konu tartışmaya kapanır..

GammaLamina
GammaLamina

10574

Rahim iltihabı olduğuna emin misiniz? Çünkü asla beklemeye gelecek bir durum değil; kana karıştığında öldürücüdür. Rahmin alınıp kısırlaştırılması gerekir diye biliyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 333 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80716 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR