Kedi Kızgınlık

Badem22
Badem22

4566 Puan

Dişi kedim 5 aylık. Bu sıralar durduk yere miyavlıyor, özellikle sabahları bizi çok kez uyandırıyor ne istediğini de anlayamıyoruz. İnternette okuduğum kadarıyla yere yakın bir şekilde yürüyebiliyorlarmış bu durumda bir kaç kere buna rastladım ve bir kaç kere de tuvaletini yaptıktan sonra poposunu yere sürttüğünü gördüm. Mamasını yaklaşık bir hafta önce değiştirdim ve şu anda diş döküyor bunlardan dolayı biraz iştahsız diye düşünüyordum ama kızgınlık belirtilerin de bu da var. Sizce kedim kızgınlıkta mı ? Kızgınlıktayken kedilerin daha fazla bağırdıklarını düşünüyordum.

4 CEVAP

Hilalllllll
Hilalllllll

116629

Dişi kediler kızanlıkta ;
Popo kaldırma
Bağırma
Yerde yuvarlanarak bağırma
Cam kenarlarında daha çok oturmak

blue_hpood
blue_hpood

136605

beş aylık bir kedi kısırlaştırılabilir. büyük bir şehirdeyseniz dişi bir kediyi kızgınlıktayken kısırlaştırabilecek kadar profesyonel bir veteriner bulabilirsiniz.

furkansan
furkansan

714

Anusune baktiniz mi belki oradaki diskilamayi saglayan yag bezelerinde enfeksiyon olabilir poposunu yere surtmesinden ben bunu cikarttim ozellikle tuvaletten sonra bagiriyorsa goz onunde bulundurun.

Badem22
Badem22

4566

Ankara'da yaşıyorum kızgınlığa girmeden kısırlaştırıldığını duymuştum bu gün veterinere gidicem bunu da sorarım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap