Dis Parazit

Maulex
Maulex

1028 Puan

İç dış parazit aşısı olan kediye parazit bulasirmi kedim evin bahcesine cikmak istiyor ama dun cok kasinan bir kedi bahceye gelmisti kedimin parazit asisi duzenli yapiliyor ama gene de bulasirmi parazit bahcedeyse bahceden parazitin gitmesi icin yapabilecegim birsey varmi

4 CEVAP

indovf
indovf

13426

Bulaşır fakat aynı gün ölür. Parazit aşısı bulaşmayı engellemiyor. Bulaştıktan sonra ölmesini sağlıyor. Rahatça bahçeye çıkartabilirsiniz. Ayrıca bilginiz olsun dışarı çıkan kediler parazit aşısı aralığı daha dar. Veterinere söyleyin

Maulex
Maulex

1028

Tamam cok tesekkurler yok normalde disari cikmiyor simdi tatildeki evin bahcesine cikmak istedi

simbakedi
simbakedi

136288

bulasir ama duzenli yaptiriyorsaniz cogalmaz. kediniz disari cikmasa bile evde dururken de bulasabilir. bu yuzden sokaktan geldiginiz kiyafetleri cikarmadan kediyle etkilesime gecmeyin ya da ayakkabilarla cok hasir nesir olmasin.

mimimomo
mimimomo

12335

parazit uygulamasindan sonra, dis ortamdaki olasi pire yumurtalari vs. kedinize yerlesme riski devam etmektedir, ve bu yaptirdiginiz dis parazit, yerlesmekte olan bir sonraki pire dongusunu maalesef kurtarmiyor. (tekrar uygulama yapilmasi gerekiyor)


bahcedeki parazitimsileri savusturmanin imkani yok ne yazik ki : ) evde bile gozle gorulmesi neredeyse imkansiz o olusumlarin. o nedenle mumkun oldugunca riskli hareketlerden ve bolgelerden kaciniyorum sahsen :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 220 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.352 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR