Komşumuz Bodrumda Köpek Besliyor?

Merhaba,
Apartmanımızın 2. katında yaşayan bir aile, apartmanın bodrum katının bir odasına köpeklerini kilitliyorlar. Hayvanı sokağa çıkardıklarını nadiren görüyorum. Zavallı köpek her sabah havlıyor. Köpeği kilitledikleri için ona yemek ya da su vermek istesem bile veremiyorum. Polise şikayet etmeyi çok kez düşündüm ama komşularımız çok tehlikeli insanlar. daha önceden de husumetimiz olduğu için başımızı belaya sokmalarından korkuyorum. Sizce köpek için ne yapabilirim?

9 CEVAP

sahraxfittiko
sahraxfittiko

13144

haydi uygulamasından şikayet edin ve polise haber verin

Sofia_juju
Sofia_juju

104122

Bence polise şikayet edin sizin olduğunuzu anlicaklarını sanmıyorum

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bence polise şikayet edin ne olursa olsun ya da dava açabilirsiniz. Madem hayvana eziyet çektireceksin, neden alıyorsun?? Valla bunlar insan değil pis, şerefsiz varlıklar.

Renklipati
Renklipati

140143

Zaten husumetliymişsiniz kim şikayet ederse etsin sözden bilecekler,polise zabıtaya şikayet edebilirsiniz

Superisi814
Superisi814

125092

Anlasilan sehir hayatindasiniz ve yuva yerine köpegi bodruma koymayi uygun görmüşler.Bodrum kati nasil bir yer.Oda seklindeyse belki dar bir yuvadan daha iyidir.Yuvasinda da olsa sabaha karsi havlar ezan ile, tuvaleti gelince ve o saatlerde aktiflestikleri icin.Gezdirmiyorlar mi ?Ya da erken saatte gezdiriyorlarda siz mi görmüyorsunuz?
Mesela ben komşumuzun kopegine bakiyordum, yavruydu ilk geldiginde gece 1 -3-5-7 saatlerinde tuvalete cikartiyordum.Kimse görmedi elbette .Havladiginda ise herkes bir yorum yapti.Bazen de bana düskünlügünden ben iceri girince havlardi.Tamam bir cik iki cik yanina, benim de uyumam gerektigi icin eve girerdim.Israr ederdi havlamada.Bir coklari kendince yine yorum yapti.
Neden siz yemek veriyorsunuz ki? Sahibi vermiyor mu ?
Yanliş anlamayin, sizinle ilgisi yok.Kendi deneyimlerimden insanlarin yanilabildigini anlatmaya calisiyorum.Önce iyice emin olmaniz gerekir nacizane tavsiyem budur.

Snmfstk
Snmfstk

1227

Bodruma kilitlemek nedir ya. Benim köpeğim bahçede sık dolansa bile günde kaç defa gezme ihtiyacı duyuyor. Her köpeğin özgürce gezmeye dolaşmaya hakkı olduğunu düşünüyorum. Ki köpeklerin en önemli ihtiyaçlarından biridir bol bol gezmek. Bence her ne olursa olsun polise şikayet edin.

Elifkoc
Elifkoc

2957

Bence bir kaç günlüğüne aileninize veya arkadaşlarınıza kalmaya gidin ve oradayken polisi arayın hem kendinize hem size birşey olmaz

Elifkoc
Elifkoc

2957

veya polise şikayet ederken bunlar husumeti bana ve kedime birşey yapabileceklerinden korkuyorum de polisler yardımcı olur

Dediğim gibi polise şikayet etmeyi düşündüm ama benim de bir kedim var onların köpeği diyelim barınağa gitti benim kedimi bile öldürecek potansiylede insanlar onlar sırf intikam icin…

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 518 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR