Bugün 23:40 Yorumu Sil Köpeğim Ares'in İdrarından Yaklaşık 7 Aydır Kan Geliyor...

Ares6
Ares6

260 Puan

Bugün 23:40


Yorumu Sil
Köpeğim Ares'in idrarından yaklaşık 7 aydır kan geliyor. En az ayda bir tekrarlıyor. Veteriner ne diyorsa yaptık. Urinary mama yiyor. Gıda takviyesi alıyor. Bütün tahlilleri defalarca yapıldı. Kum taş var dendi. Kristaller, idrara çıkarken idrar yollarına zarar verdiği için kan geliyor dendi. Ama sorunumuz hala ara ara devam ediyor. Çok üzülüyorum idrarında kan görünce. Bu konuda yardıma ihtiyacım var.

4 CEVAP

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba gecmis olsun. Baska bir veterinere daha danisin. Cozumu vardir muhakkak ama tas bu. Biz nasil cekiyorsak o da aynidir. Allah rahmet etsin enistemin tasi vardi dusmesinin agrisinin dogum yapmakla ayni oldugunu soylerdi. Normalde insanlar icin idrar yolu enfeksiyonu icin suya az sirke konulur icilir. Ama hayvanlar icin onerir mi bilmem veteriner. Mide sorunlarina yol acabilir bir de mide kanamasi gecirmesin hayvancagiz. Yine de sorun derim.

Ares6
Ares6

260

Teşekkür ederim. İlk defa başka veterinere götürdüm. Daha kötü oldu. 20 yıldır bildiğim tanıdığım veterinere devam ediyorum. Daha fazla risk alamam. Açıkçası endişeliyim.

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba
Hastalik zor olunca tedavisi de zor oluyor. Kaygili oldugunuz icin demistim. Yoksa insanlar icin de doktor degistirmek sikinti. Ama ikinci bir gorus alinabilir tabi tedavi degismeden kendi hekimine danisarak. Hani farkli bir sey derse sizinkine boyle bir sey varmis siz ne dersiniz diye sorabilirsiniz. Siz daha iyi bilirsiniz tabi ki de. :))

Cook
Cook

119172

Köpek için aynıları geçerli olur mu bilmiyorum fakat kedimde uzun süre sistitle savaş verdik.Sondayla mesanesini baytrille yıkadılar 5 kez,kotervin kullandık 1 kür(3 ayda 1 devam ediyoruz şu anda da),4 gün synulox(antibiyotik) kullandık,bir kutu urinovet bitirdik,haftada 80 gram cd yaş mama veriyoruz,içine 5 cc kızılcık suyu koyuyoruz.4 aydır sorun yaşamadık.Veterinerinize danışabilirsiniz bunları söylediklerimin hepsi köpek için de kullanılıyor sanırım.Belki kotervin yerine veda healthy kidneys de kullanılabilir daha etkili olduğunu okumuştum.Çok geçmiş olsun umarım çözülür sorununuz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 412 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR