Ya kedim son 1 haftadır davranislari değişti bende anlamadım bi ayrı korkmaya başladı tisörten cuzdandan çantadan herşeyden korkup zıplıyor herşeye yavaş yavaş yaklaşıyor misafirlere tisliyor bi anda aşırı korkak oldu gecekten çok üzülüyorum başına gelen var mı böyle bir durum
Kısır mı kediniz, kızgınlık dönemine girdiklerinde de korkak ürkek oluyorlar
Erkek kedilerin sorunsalı erkek kedi görüpte korkak olmayanına rastlamadım maleseff bizim erkek kedimiz de sesten herşeyden ürküyor. İnsanlardan kapılardan akla gelebilecek herşeyden.
Gecmis olsun. Benimki de arada ole oluyor. Alip bol bol oksayin. Biraz duzelince oyun oynatin. Ilgiye daha cok ihtiyaci vardir. Zaten gozlemlerseniz neden korktugunu bulursunuz. Belki bir su borusu ses cikariyordur siz yokken. Ya da yuksek ses geliyordur. Bir sey vardir muhakkak. Korktugu girebilecegi yeri olsun. Orada sakin ellemeyin. Bir de veterinerinize danisin onlar daha bilgili.
Evet kesim kısır
gulgez06 malesef ki öyle tam bizimkini tarif ettiniz nerdeyse.
@minigimm valla eve misafir alamıyoruz korkudan ne çıkıyor ne mama yiyor ne su içiyor :( 1 gün kendıne gelemıyor.
@gulgez06 gerçekten tam miniği tarif ediyorsunuz. Gecen gun kuzenim heveslendi kedi çok seviyor diye geldi minik beyimizle vakit gecirmeye ama gelin gorun ki 5 dakika goremedi bizim ki kacacak delik ariyor. Misafir fobisi var, kapi zili caldi mi uyuyor olsa bile uykudan uyanip koltugun arkasina kaciyor cok enteresan. En ufak seste dönüp garip garip bakıyor sıçrıyor. Kucuklugunden beri böyle ürkek karakter meselesi sanirim. Kisirlasinca duzelir belki dedim ama işe yaramadi. Hic insan canlisi sosyal bir kedi değil.
budu da (erkek) her şeyden çok korkuyor özellikle poşet sesi duyunca inanılmaz korkuyo kaçacak delik arıyor :/
@buduu bizim kedide poşet sesine geliyor. Onu bulamayınca poşet sesi çıkarıyoruz hemen geliyor .d
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor