Tuxedo Cinsi Kedi Sahiplenmeyi Düşünüyorum Genel Durumu Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

Nuratesss
Nuratesss

196 Puan

Sakin mi? Huysuz mu? Bakımı kolay mı vs.

6 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Küçüklükten sahiplenin ve karakterini siz oluşturun. Bazı kediler @zehraozlu nun da dediği gibi cinsine göre ters davranışlarda bulunabilir. Ama küçükken alırsanız onu istediğiniz şekilde yetiştirebilirsiniz.

Aysedalgc
Aysedalgc

2181

Merhaba evet yorum yapan arkadaşlar haklı. Genelde akıllı ve uysal olarak biliyorum. Bişi mi yavrumuz 7aylık Scottish fold bir erkek çevremdeki aynı cins kedilere oranla çok farklı yaramazdır kendisi uysal olması gerekirken herkes size denk gelmiş diyor:) halbuki ben bir çok kedi baktım ilgilendim yetiştirdim ama onlar sokak kedileriydi çoğu akıllı ve uysaldı bir kaç yaramaz hariç. Sofiyi bizde yavruyken sahiplendik benim yetiştirmeme rağmen hala biraz yaramaz. Bebekliğine nazaran birazda sakinleşmiş olmasına rağmen bir çöp Scottish fold cinsi kedi sahipleri yavruluklarında dahi daha uysal olduğunu söylüyorlar. Bazen gerçekten huylarına müdahale edemiyorsunuz:) ama yinede kedili bir hayat yaşamaya değer diyelim. Ve söylemek isterim ki kedi oyuncağı, kedi tırmalama tahtası, ve ona ait küçük bir alan yapmanızı öneririm yavruyken alışkanlıklarını edindikleri zaman gerçekten ileride çok işe yarıyor. Eğer ona ait bir alan oluşturursanız yavruyken oluşturunuz onlar ilk bulunduğu ortamı sahiplenip orayı benimsiyor

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Standart bir kedinin tüm özelliklerine sahiptir :) biraz farklı tarafı da bit tık daha akıllı, oyuncu ,sinsi bir yaramaz olduğudur :) bnmki tamamen öyle aşırı derece oyuncu :)

zehraaozlu
zehraaozlu

4497

Her kedi cinsine yönelik davranışlarda bulunmayabiliyor, nasıl yetiştirir/alıştırırsanız öyle bir kedi olacağını düşünüyorum. Mesela benim van kedim var, van kedilerinin özellikleri diye arattığımda benim kedimde olmayan bir dünya davranış çıkıyor. Her kedinin apayrı karakteri var. Siz sahiplenin en iyisi.

Nuratesss
Nuratesss

196

Çok teşekkür ederim @KedimVar @zehraaozlu evet yavru bebek alacağım inşallah çok güzel anlaşacağız ❤️

Nuratesss
Nuratesss

196

Harikasınız çok teşekkür ederim bu güzel yazınız için bugun kavuşucaz küçük bebeğimle beni sevsin yeter ki sevgiyle her şeyi çözeriz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 875 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR