Yaş Mama Sorunları

Herasue
Herasue

313 Puan

Herkese selamm köpeğim Hera jack russel ve rus finosu mixi küçük orta arası bir köpüş. Kısırlaştırdıktan sonra çok kilo aldı 13 kiloyu bile gördü şimdi kilo vermeye başlıyoruz 11-11.5 arası gidip geliyor. Çiş yaparken bezden kalktıktan sonra damlalar halinde çok fazla çiş damlatıyordu veterinere gittik bize ilaç verdi ilaçları kullanabilmesi için de karıştırıyorum bi poşet kadar yaş mamaya. Şu anki kuru maması Kudonun balıklı olanı onu hiç sevmedi yememeye başladı yaş mamadan sonra. İki gün önca kakasının bi kısmı katı bi kısmı yumuşaktı çimlere falan yapıştı ama ishal gibi değildi. Dün de kaka yapmadı yeni maması gelene kadar sadece yaş mama veriyorum. Yaş mamadan kaka yapmamış olma olasılığı var mı? Teşekkür ederiz :)

3 CEVAP

Elifkoc
Elifkoc

2957

Yaş mama haftada 1-2 kez verin yoksa kilo aldırabilir

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Yaş mama yedigi icin kakasini yapmama olasiliği hic duymadim, sanmam da .
Diskisinda sertlik ve yumusakliktan bahsediyorsunuz.Bağirsak florasi ile ilgili olabilir , su tüketimi ile ilgili olabilir , bir de ilac kullanimi ile ilgili olabilir.Ilac kullanirken insanin bile dıskilamasinda farkliliklar olabilir, idrarda koyulaşma, tuvalette zor boşaltim gibi.O yüzden kuvvetle muhtemel icinizden gectiginiz süreç tetikliyor.
Diskilama icin zeytin uagi icirebilirdiniz.Hatta yogurdun icine karistirin, normalde 10-15 dakikaya rahat bir bosaltim olucaktir.
Devam ederse hekimizle görüsün derim.Gecmis olsun

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Güncel...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 475 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80663 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR