Kedinin Burcu

Ozgcrn
Ozgcrn

20319 Puan

Başlığı okuyunca ne alak diyeceksiniz ama biraz araştırdım bizim kedimizle hemen hemen uyuşuyor özellikleri zaten burcunu daha önceden biliyordum. Siz de inanıyor musunuz burçların kediler üzerindeki etkisine?

3 CEVAP

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

İnsanlar üzerinde uyuştuğuna inanıyorum kesinlikle. Gezegenlerin doğduğumuz andaki konumu bize karakterimiz hakkında bilgiler veriyor. Bu falcılık değildir kesinlikle, bilimdir. Ve benimki gerçekten çok uyuşuyor.


İkizler burcuyum; enerjik, konuşkan, sabırsız ve kararsız biriyimdir. İkizler burcu hava grubuna giriyor; zaten çoğu zaman aklım başka yerde olur. Uyuşuyor yani.


Yükselen burcum ise Başak. Kuzenim ve teyzemin burcu da Başak. Annemin de yükseleni.


Özellikle akademik açıdan prensipli, sorumluluk sahibi biriyimdir. Küçüklüğümde bile ödevlerimi hiç aksatmazdım. Başka burcu ayağı yere değen, kararlı bir burç. Bir şey inanıyorsam kesinlikle arkasında dururum, fikrim değişmez. Ancak günlük hayata iki şey arasında karar vermekte zorlanırım.


İkizler burcuyla Başak'ın mükemmel uyumu 😝


Kedilerde astrolojiyle ilgili bir video vardı, Kedi Lolayla youtube kanalının. İzleyebilirsiniz, çok güzel bir videodur.

Renklipati
Renklipati

140143

İnsanlar üzerinde uyuştuğuna inanıyorum en azından benim burcum bana uyumlu karakteri mı anlatıyor, kediler için uyumlu hiç düşünmedim

Phoenix3
Phoenix3

18333

İnsanlar üzerindeki etkisine inanıyorum ben de. Başak burcuyum. Kedime de merak edip bakmıştım o da Akrep çıktı. Sık sık okurum kendi burcumla alakalı şeyleri ama diğerlerine çok bakmamıştım şimdiye kadar onun için kedim burcuyla uyumlu mu bilmiyorum hicy

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 295 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79780 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR