Apartman Bahçesindeki Tahmini 1-2 Aylık Kedi

ebrardogan
ebrardogan

5058 Puan

Ben dün apartmanımızın bahçesinde çok sesli ve sıra sıra gelen bir miyavlama sesi duyup bahçeye indim. Bahçede tahmini 1-2 aylık olan minicik bir kedi vardı. 1 kapta su ve yaş mama indirdim. Çok korkmuştu ve ele aldırmıyordu Çok da sinirliydi. Ayrıca bizim apartmanın bahçesinin duvarları çok yüksek ve 4 tarafında da başka bahçeler var. Bu gün bizim duvar ile diğer bahçenin duvarından 2 tane yavru kedi çıktı. Onlar da bahçeye düşen ile hemen hemen aynı boyutta idi. Bahçedeki kedi de mamayı yiyip çıkmış. Ayrıca orada gördüğüm 2 kedi aşırı zayıftı. Bir tanesinin kaburgaları biraz belli oluyordu. Ve çok kirlilerdi. Ayrıca onlar da ele gelmyorlardı. Durumlarına çok üzüldüm. Ne yapabilirim?

6 CEVAP

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Merhaba.Ulaşabilecekleri bir yere mama ve su koymakla başlayabilirsiniz.Belli ki yemek bulamayıp aç kalmışlar.Size güven kazandıkça yanınıza gelmeye başlarlar yavaş yavaş.O zaman da göz ve çevresini siyah ya da papatya çayıyla silebilirsiniz.

Ozzey
Ozzey

118727

Buyuk ihtimalle anne kedi getiriyordur. Biraz mama koyun su koyun. Bir de koli bulabilirsiniz bir koli koyun icine girer yatarlar. Mama ve suyu cok yakinlarina koymayin diger kediler hirpalar yavrulari. Tesekkurler.

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Tavuk ciğer balık haşlamasını suyuyla birlikte sade olarak ya da ekmek doğrayarak verirseniz çok çabuk toparlanır ve kilo alırlar.

blue_hpood
blue_hpood

128941

size güven duymalarını sağlamak için her gün belli saatte mama götürün, tavuk, ciğer, balık haşlama da olur. bir süre sonra size alışırlar. yemek yerken yanlarında kalıp bitirmelerini bekleyin. iki haftada size alışırlar, sonrasında tedavi ettirebilirsiniz.

FfUuRrKkAaNn
FfUuRrKkAaNn

9280

hergün mama ve su götürün mümkünse süt tozu da alın ve süt anne arayın

ebrardogan
ebrardogan

5058

Bahçede bir merdiven var onu kullanarak koysam?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 356 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR