N&D Ya Da Acana

oojosama
oojosama

300 Puan

her ikisinin de iyi oldugunu biliyorum ama hangisi daha iyidir bilemiyorum. Daha önce n&d kullandık ama acana denemedik hiç sizin öneriniz nedir? şimdiden teşekkürler

8 CEVAP

citirbebegim
citirbebegim

13135

3 aylık kızım için acana first feast kullanıyorum, çok memnunum. Nefes almadan yiyor. N&d için artık bozdu yorumları okudum çok.

Palyaco
Palyaco

218519

Nd daha iyi bir mama içeriği sade acana içeriği çok karışık

Poncimin
Poncimin

116364

• Acana içerik olarak kat kat daha iyi. Bu yüzden kesinlikle Acana. Üst serisi Pacifica, Grassland, Wild Prairie içeriği mükemmel. Tabi kedinize nasıl gelir, etkisi nasıl olur bilemeyiz. Her kedi farklıdır, deneyip görmeniz lazım. Biz Pacifica kullandık, şuan Grassland kullanıyoruz çok memnunuz, bir sıkıntı yaşamadık.


• N&D'de genel olarak iyi ama "içerik olarak" baktığımızda Acana ile yarışamaz. Acana'dan sonra N&D yerine yine içerik olarak bakarsak Alleva Holistic alırdım. Petlebide satışı var. İtalya üretimi, N&D'de İtalya'da üretiliyor. Ama N&D'den daha iyi. Tabi yeni bir mama olduğu için ne kadar güvenebilirsiniz orasını bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. Sonuçta her marka direk popüler doğmuyor. Zamanla adı duyulur diye düşünüyorum. Et oranı, genel içerik, analiz değerleri bayağı iyi. Şans verebilirsiniz isterseniz. Garanti olsun derseniz ise Acana önce gelir dediğim gibi o olmazsa sonrasında N&D alırsınız.

Bütçenize bağlı aslında, acana genelde biraz daha pahalı olur ama ikisi de güzel mamalar hangisi daha taze veya kediniz hangisini daha çok beğeniyorsa onu satın alabilirsiniz. Ben nd ocean kitten serisini kullanıyorum. Yeni geçtim ve klasik tavuk nardan daha çok sevdi bebişim

Palyaco
Palyaco

218519

Yanliz bu parayı bunlara vericeme naturea somonlu alırdım

Lils
Lils

125528

Acana bana göre.

simbakedi
simbakedi

136205

nd de kullandim cok memnun kaldim su an acanaya gecis yapiyoruz baslangic olarak sorun yasamadik cok iyi gidiyor. icerik olarak acana daha onde. ndden ne kadar cok memnun da kalsam acana kadar guven vermiyor maalesef.

oojosama
oojosama

300

@Poncimin çok teşekkür ederim, bilgilendirici ^^

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 242 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR