Mama Önerebilir Misiniz

Mama


Başlık

8 CEVAP

_SeNa
_SeNa

113983

Fiyat araliğinız nedir

50 100 TL arası Uygun daha sonra iyilere geçirmek istiyorum fazla mama yerine tavuk yiyor çünkü mama yemiyor illa tavuk tavuklu mama onerirmisiniz lütfen

Poncimin
Poncimin

116364

Mama Önerileri:


🥇• Britcare Hypo-allergenic
🥈• Sanabelle
🥉• Alleva Equilibrium


• Exclusion


Mamaların içerikleri:


[Brit Care Indoor Hypo-Allergenic Stres Azaltıcı Ev Kedileri için Tahılsız Yetişkin Kedi Maması]


Menşei: Çek Cumhuriyeti 🇨🇿


Taze Tavuk Eti %26
Kurumuş Tavuk %20
Sarı Bezelye %25
Kabak %6
Kümes Hayvanları Yağı %4
Kurutulmuş Elma %8
Somon Yağı %2
Kurutulmuş Yalancı İğde %0.3
Kurutulmuş Kızılcık %0.2
Keten Tohumu %1
Bira Mayası %2
Kurutulmuş Aslan Kulağı %0.5
Kurutulmuş Papatya %0.5
Mineraller


[Sanabelle Balıklı Adult Forelle Alabalıklı Yetişkin Kuru Kedi Maması]


Menşei: Almanya 🇩🇪


Kanatlılardan elde edilen et (taze, 20 %), kümes hayvanları proteini (kurutulmuş), pirinç, pirinç unu, taze alabalık (5 %), taze ciğer (5 %), ciğer unu, protein hidrolizat, hayvansal yağlar, rendelenmiş kuru pancar (şekeri alınmış), keten tohumu, bezelye lifleri, somon balığı yağı, kalsiyum karbonat, tam yumurta (kurutulmuş), bezelye (kurutulmuş, 0,4 % ), maya (kurutulmuş, dahil. 0,1 % mananoligo sakkarit, 0,06 % β glukan), potasyum klorür, kırmızı yaban mersini (kurutulmuş, 0,1 %), yaban mersini (kurutulmuş, 0,1 %), yeşil dudaklı istridyeler (kurutulmuş), aynı safa çiçeği (kurutulmuş), hindiba tozu, kurutulmuş yuka bitkisi.


[Alleva Equilibrium Düşük Tahıllı Tavuk Eti Yaban Mersini Elma ve Havuçlu Kısır Kedi Maması]


Menşei: İtalya 🇮🇹


tavuk (%50) (susuz tavuk %80, taze tavuk %20), esmer pirinç, bezelye nişastası, bezelye sebze lifleri, tavuk yağı, tavuk ciğeri, balık yağı, hindiba kökü (inülin ve fruktooligosakkaritler kaynağı), kuru inaktive bira mayası (mannanoligosakkaritler kaynağı), kuru meyveler, meyveler ve sebzeler (yaban mersini - %0,40, kızılcık - %0,40, elma - %0,20, havuç - %0,20), kalsiyum karbonat, avize suyu.


[Exclusion Monoprotein Tavuklu ve Narlı Düşük Tahıllı Yetişkin Kedi Maması]


Menşei: İtalya 🇮🇹


Kurutulmuş Tavuk %30
Bezelye
Pirinç
Domuz Yağı
Maya
Düşük Moleküler Ağırlıklı Hidrolize Hayvan Proteinleri
Ağaç Maddeleri %2
Kurutulmuş Hindiba Küspesi
Somon Yağı %1
Sodyum Klorür
Frukto-Oligosakkaritler %0,4
Pisilyum Kabuğu Ve Tohumları %0,4
Mannan-Oligosakkaritler %0,2
Kurutulmuş Nar %0,1
Kurutulmuş Yaban Mersini %0,1
Kurutulmuş Böğürtlen %0,1
Kurutulmuş Kırmızı Ahududu %0,1
Mojave Yucca


*: Bu içerikleri mamalar hakkında fikir sahibi olmanız için paylaştım. Kediniz kısırsa bu mamaların kısır çeşitleri, yavruysa yavru çeşitleri ve ayrıca farklı aroma çeşitleri de mevcut.


Kendi düşüncelerim:


• Britcare Hypo-allergenic serisi hem et içeriği olsun hem genel içerik olsun fiyatına göre başarılı bir mama. İçeriği bayağı güzel. Kurutulmuş etin yanında taze et içermesi de hoş. En iyisi taze et olması sonrasında ise kurutulmuş et gelir. Yalnız ne kadar doğru bilmiyorum ama bazı kedilerde ishal ve dışkıda yumuşama yapıyormuş. Tabi kediden kediye etkisi değişir, deneyip görmeniz lazım. Kedinize iyi gelirse sorunsuz devam edebilirsiniz. Ayrıca paketin %10'undan azı kullanılmışsa firma geri alıyor diye biliyorum, emin değilim ama.


• Sonrasında ise Sanabelle öneriyorum. Alabalıklı mamasını koydum ama Sanabelle'nin et kaynağı kanatlı hayvanlardan geliyor. Tavuk, Hindi vb. hayvanlar kanatlı hayvan sayılıyor. Ayrıca içeriğindeki et oranı taze etten oluşuyor, fiyatına göre çok güzel. %20 taze kanatlı eti, %5 taze alabalık, %5 taze ciğer. Yani %30 et var ve hepsi taze et! Bunun dışında kümes hayvanları proteini falan da ilave edilmiş. Özet olarak içeriği fiyatı güzel. Alman markası bir mama. Tavsiye ederim kesinlikle.


• Son olarak ise iki İtalya markası var. Alleva Equilibrium ve Exclusion. İkiside içerik kalitesi olarak benzer. Equilibrium bazı çeşitlerinde mısır içeriyor, içermese daha iyi olurdu. Ama et içeriği olarak Exclusion'dan önde ve Exclusion'dan farklı olarak etin belli bir kısmı taze et. Exclusion'da taze et yok, kurutulmuş şekilde eklenmiş. Ayrıca Alleva markası buharla pişirme tekniğini kullanıyor, daha sağlıklı bir yöntem. Bütün bunları değerlendirince, Alleva'yı bir tık öne aldım. Ama aralarında öyle aşırı fark yok, ikisi de güzel mamalar. Bu arada Alleva yeni bir marka, kullananlar çok göremiyorum ama içeriği gerçekten güzel. Özellikle üst seviye Holistic serisi bayağı güzel. Uygun fiyatlı olmadığı ve sizin bütçenize uymadığı için eklemedim listeye. Exclusion da benzer şekilde yeni geldi Türkiye'ye. Geleli biraz oldu, kullananlar var. Çoğu da memnun olduklarını söylüyor. Şans verebilirsiniz bu iki mamaya da.

MunevverOzturk
MunevverOzturk

115145

Nd Brit care Bozita bunlarin tavuklu maması var

Lils
Lils

125528

Britcare
Obivan selection
Mystic

Teşekkürler herkese

Palyaco
Palyaco

218519

Tavuklu yetişkin mystic uygun fiyatli

citirannesi
citirannesi

2379

Mystic önerebilirim. Ayrıca bu başlık altında birçok soru açıldı. Lütfen o başlıklara da bakınız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 281 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR