2 Günlük Kediler Galiba Annesi Terketti

muratdzn
muratdzn

166 Puan

Merhaba bahcemizde 2 günlük 5 tane kedimiz var anneleri sabahtan beri yok bahçede durmasınlar diye en alt kattaki evimizin balkonuna yastığın üzerine koydum hava soğuk değil ama yanlarinda pet şişede sıcak su var cami da açık bıraktım belki anneleri gelir diye ama nasıl besleyecegim biri yardımcı olabilir mi

10 CEVAP

kedi_55
kedi_55

917

Eğer annesi gelmeze bakamam diyorsanız ben bakmayı biliyorum mama ve eşya aldım sizde kocaeli gebzeye getirebilirseniz sahiplenebilirim

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

5 tane yavru varmış, siz kaç tane alabileceksiniz?

betulaltundal
betulaltundal

35470

Bu yavruların birbirinden ayrılması iyi olmaz birbirlerini ısıtıyorlar birbirlerinden güç alıyorlar şuan. Sahiplendirme için en az iki ay beklemek gerek. Tabii yavru bakımından anlayan bir gönüllü beşini birden alıp bakarsa ne güzel. Süt anne için ilan açın yarın bir an önce.

betulaltundal
betulaltundal

35470

İlk olarak sıcak tutmanız gerekiyor. Daha sonra arada bir ıslak pamukla popolarını silerek çişlerini yaptırmanız gerek. Kitten Milkler satılıyor veterinerlerde ve ya petshoplarda onlardan alabilirsiniz. Bir başka seçenek de Aptamil devam sütünü suyla karıştırarak verebilirsiniz. Yavruların tercihine göre enjektörle, küçük kedi biberonuyla ya da burun aspiratörüyle mamayı verebilirsiniz.Süt vermeyin. Annesi geldiğinde umarım bulabilir yerleri değiştiği için bulamama gibi bi duruma karşı hazırlıklı olun lütfen. Eğer anne gelir de yavrulara dokunduğunuzu anlarsa yavruları reddebilir de. Bu ihtimallerden her hangi birisi olduğunda lütfen süt anne arayışına girin.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Gimcat veya bio pet activenin süt tozunu hazırlayıp biberonla verebilirsiniz. O kedilere bakabilecek misiniz peki anneleri gelene kadar veya anneleri hiç gelmezse?

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

O yavrucuklara süt anne bulmayla uğraşabilecek misiniz? Daha sonra evinizde bakacaksanız onların mamasını kumunu aşı masraflarını karşılayabilecekmisiniz? Size tavsiyem iki gün annesini bekleyin ama gelmediği takdirde (tabi bu süreç içinde besleme ihmal etmeyin) çabucak sahiplendirmeye çalışın. En azından hiç bakamayacaksanız sahiplendirmesi için birine verin. Bunları anlatma nedenim daha sonra annesi gelmemesi durumunda kedi bakmadıysanız nasıl durumlarla karşılaşacağınızı bilin istedim.

kedi_55
kedi_55

917

Ayırmak istemem ama 2 olabilir

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Aynı şehirdeyiz galiba ama almam mümkün değil :(( zaten 4 kediden ikisini vermek isteyen aile fertlerimle uğraşıyorum, bunlara bakamam :(( bu arada sorubuzun cevaplarına hiç baktınız mı acaba muratdzn?

betulaltundal
betulaltundal

35470

Evet son durum nedir acaba, anne geldi mi?

KedimVar
KedimVar

119251

Yavruların durumu nedir?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 561 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR