Kedilerde Gmüş Suyu Kullanımı Hk

Rapisa
Rapisa

13115 Puan

Merhaba, fip teşhisi konulan kedim için kullanmak için almıştım şimdi başka hastalıklar içinde kullanıyorum. Fip teşhisi konulan kedim iyileşmedi ama eskisinden daha iyi. Yürümesi düzelmedi yalpalayarak yürüyor ama yiyor içiyor. Bu arada ben kenevir yağı vermeye başladım kedime. Onunda davranışlarına biraz faydası oldu mesela sürekli evdeki diğer kedilere kıh kıh yapıyordu yapmıyor birde tuvaletini ortalığa yapıyordu yapmıyor. Dün birde başka kedilerde şöyle bir olay yaşadım. Evimin çatı arasında anne ve yavruları vardı onlardan iki tanesi evvelki akşam yere düşmüşler. Onları eve aldım anneleri önce ilgilenmedi. Ateşi vardı hem annenin hem yavruların. Sonra bir sonraki gün yani dün anne kedi tanıdı yavrularını. Şimdi evdeler biraz toparlanıp büyüyene kadar bakacağım. Yavru kedilerden bir tanesi eve aldığımda onu yedirirken ağzının yanından mamayı akıtıyordu. Annesi geldiğindede diğer kediler süt emiyor o emmiyordu. Bugün anne kedinin mamasına ve bu yemeyen yavru kediye gümüş suyu verdim. Gümüş suyunu sanırım dün vermeye başlamıştım tam hatırlamıyorum. Neyse yavru kediyi bugün az az yedirdim hemde annesinden süt içmeye başkadılar hemde heğsinün ateşi nornal oldu. Dün hatta konu açmıştım bir üye normal demişti ama şimdiye kadar evimde çok anne kedi baktım hiç biri böyle sıcak değildi. Yani bence kedi bakımında gümüş suyu çok faydalı. Çok uzun yazdım ama belki birübe faydası olur diye paylaşmak istedim.

6 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Teşekkür ederim.T. Yolda kollojen gümüş suyu yorumlarinda birisi demis ki fipli kedime icirdim ve kedim su kadar sürede iyilesti.Cok icim yandi.Ah keşke diye.
Yurtdisi bazli kaynaklarda olumlu etkisinden bahisler buldum.Fakat mevzu saglik olunca insan emin olamiyor.Deneyimini paylasan birileri cok onemli.
Bugunki gorevim kenevir yağı hakkinda bilgilenmek, vesilenizle.
Dilerim evlat şifalansin, kolaylikla sağligina kavussun.

diablerose
diablerose

119757

gumus suyu nerde satilio.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Nereden aldınız? Bende merak ediyorum gümüş suyunu

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Gümüş suyunun fipli kedilere faydasini okudugumda , bu kis kaybettigim sokak canlarindan biri icin cok icim yandi.Bir türlü emin olamadim daha sonra edinmek icin.Kenevir yagini da ilk duyusum.Bu konu hakkinda bilgilendirme icin tesekkurler.Ilerleyen gunlerde yeni etkilerini de bildirirseniz memnun olurum.Tesekkürler.

Rapisa
Rapisa

13115

Superisi kediniz için üzüldüm başınız sağ olsun. Fip i iyileştiriyor diyemem ama kedim daha sağlıklı ve yaşıyor. Ben kenevir yağına başladığımdan beri gümüş suyunu fip teşhisi koyulan kedime vermiyorum. Bu sürede 200gram kilo aldı ama zayıf hala.bende kullandıkça, etkilerini gözlemledikçe paylaşıyorum. Çünkü biliyorum kedi bakımı zor çoğu konuda veterinerler bile teşhis koyamıyor.

Rapisa
Rapisa

13115

diablerose ve Warriorsans ben t. R. E. N. D. Y.. O. L. Dan aldım d. R. N. S. İ. L. V. E. R mar. Ka 40ppm olan. Bitince ayt.Oru.S marka almayı düşünüyorum. Yalnız ben gümş suyundan anlamıyorum. İnternetten yaptığım araştırmalarda renksiz olması daha iyi yazıyor fakat benim kullandığım biraz sarı. Fakat sarı olması etkisiz olduğu anlamına gelmiyormuş renksiz olan daha etkiliymiş.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 474 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR