Kedianin Çime İhtycı?

Duygukalyon
Duygukalyon

940 Puan

Merhablar kediler için çim oluyormş ihtyç duyuyolrmş ona ne kdar doğru öyleysde hazr çimmi doğal çimmi olacak?

6 CEVAP

Minigimmm
Minigimmm

11838

Kendilerini yalamalari sonucu yuttuklari tüyü çikarabilsinler diye kedi çimi veya malt veriliyor. Petlebiden bize kedi cimi geldi ektik buyudu pek yemesini istemesemde merak ettim ne tepki verecek diye ve minik yemeyi beceremedi sokak kedileri bu konuda daha tecrubelidir onlar disarda boyle atiyor bagirsaklarindaki tuyleri ama çim yerseler kusarak atarlar bu tavsiye edilmiyor kusmak iyi degil sonucta rahatsiz olmasinlar diye ve evinizin içerisinde kusmuk da gormek istemiyorsaniz malt kullanin derim

Warriorsans
Warriorsans

133985

Kedilerin kendilerini yalarken yuttukları tüyleri kusarak çıkarmasını sağlıyor. Ama ben çim yerine malt kullanma taraftarıyım. Malt kusarak değil dışkı yoluyla atılmasını sağlar.

deniznergis
deniznergis

12866

ilk kullanımda 1 hafta boyunca günde 3 yada 4 cm boyunda sıkarak yedirin .2 hafta geçince 2 yada 3 günde bir aynı uzunlukta 4 cm verebilirsiniz.

Duygukalyon
Duygukalyon

940

Teşkkr edrm saoln

Duygukalyon
Duygukalyon

940

Malt kediye ne kadr kullanılıyor

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Malt yavru kedilerde 1-2cm yetişkinlerde 2-3cm haftada birkaç gün verilmeli.Ama 1aylık kediniz için şu an erken olabilir.En azından 1ay sonra vermeniz daha uygun olur.Ekstra olarak çim de verebilirsiniz.Arpa,yulaf tohumu ekerek kedi çimi elde edebilirsiniz ya da satılan hazır kitleri sadece sulayarak da kedi çimi elde edebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 188 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR