Kedi Ve Evde Kalma Sorunu

hermosaMia
hermosaMia

794 Puan

Merhabalar.2-3 gün şehir dışına gitmemiz gerekiyor.Kızımızı evde yalnız bırakmak istemiyoruz.Çok oyuncu bir kız bazen bardak vazo kırıyor biz yokken kendini yaralama ihtimali olabilir.Eve gelip onunla kalabilecek kimse yok şuan.Evlenmeden önce kedim ile annemin evinde yaşıyorduk acaba onu bir kaç günlüğüne annemin evine bıraksam çok fazla strese girer mi?Eski evini unutmuşmudur?Çok kararsız kaldım.

5 CEVAP

Aleynademirtas
Aleynademirtas

105829

Merhaba benim de kedimi 4 günlüğüne bırakmam gerekmişti ikinci bi seçenek olmadığından evde bıraktım komşumuza anahtarı verip besleme yapması gereken saatleri söyledim ulaşamayacağı pencereleri açık bıraktım sadece. düşürebileceği kırabileceği her şeyi de kaldırdım neyse ki sorunsuz geçti fakat daha önce annenizin evinde yaşadığını söylemişsiniz bence orası çok daha mantıklı olur stres yapmaz merak etmeyin belki sizi göremeyince biraz huysuzlanır o konuda da ödül maması ya da lezzetli bi yaş mama gönlünü almaya yeter :)

iegny
iegny

1398

kırılabilecek şeyleri kaldırıp bolca su ve mama koyup (farklı farklı alanlara birçok) birkaç gün evde bırakabilirsiniz bence ama tabii sizin kararınız.

Yumak3302
Yumak3302

3118

Hatırlıyodur çok strese girmez merak etmeyin

simbakedi
simbakedi

136205

aslinda anneniz gelse daha iyi olabilir. 2-3 gun cok fazla bir sure degil ilk gun gelmese ikinci gun ugrasa geri donse 4. gun siz geleceginiz icin sorun yasamazsiniz. ayrica kendine zarar verecek seyler zaten ortada olmamali siz varken de o yuzden onlari ortadan kaldirip birka yere su kabi vs koyarsaniz sorun yasamazsiniz

hermosaMia
hermosaMia

794

Cevaplarınız için çok teşekkürler.İçim daha rahat edicek en azından.Annem çalışıyor ve evimiz ters kalıyor işine evde anneannem olucak onuda buraya getirmek zor olucak.Zarar verebilecek dediğim şeylerde salonda seramik saksılarım,suda köklendirdiğim bitkilerim var,toksik bitkiler değiller ama merakından kırabilir bir yerine gelir korkusu olduğundan içim rahat etmez.Eski evde kokusu, yatmayı sevdiği yerler olunca belki daha az streslenir hem benim içim daha rahat olur.Sorunsuz atlatırız umarım.Gelince kızımın ödüller,en sevdiği oyunlarla gönlünü almalar olucak tabi:))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 282 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR