Veterinerlerde Satılan Klinik (Üriner, Derma Vb.) Mamaları İnternette Bulabilir Miyim?

elifklcc
elifklcc

3887 Puan

Arkadaşlar merhaba, kedim birkaç ay önce kadar sistit oldu. Tedavi gördü şimdi iyi ama götürdüğüm klinik ömür boyu üriner mama yemesi gerektiğini söyledi.
Bana sattığı üriner mamanın fiyatı biraz fazla geldi. Bu iş böyle olmaz diyip internete girdim bir tık daha uyguna buldum yani 7.5 kilosunu klinikten 550e almışken internette 8 kilosunu 440a buldum. Fakat veteriner hekim internette mümkün değil gerçek üriner mama bulamazsın o sahtedir dedi. Kendisi pek güvenmediğim biraz mecburiyetten götürdüğüm bir hekim o yüzden sormak istedim bir fikri olan var mı diye. Yani internetteki klinik mamalar sahte mi gerçekten?

3 CEVAP

deniznergis
deniznergis

12866

bazı mama firmaları kendi sitelerinde satış yapıyor advance, hılls neden satılmasın

Ahmetemind
Ahmetemind

13756

3-4 yıl önce hills a/d klinik yaş mamayı almak istemiştim internetten çünkü klinikte oldukça pahalıydı. Sipariş verdikten iki gün sonra siparişim iptal edilip param iade edilmişti, ürün temin edilemedi gerekçesiyle. İnternette bulduklarınız üriner mama olabilir ancak klinik formüllü olmayabilir. Klinik formüllü olmayıp da üriner olan mamalar var, onlara denk geldiniz diye düşünüyorum. Bence internetten araştırmak yerine çevrenizdeki tüm klinikleri arayıp sorun. Hangisi en uygun fiyata satıyorsa ondan alın

Palyaco
Palyaco

218519

Nuri nin univery mamasi bu sitede var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 367 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR