Diş Çıkarma Sorunu

Meltemiyl
Meltemiyl

860 Puan

Kedim yaklaşık 5 aylık. 1 aydır diş değiştiriyor. Şu ana kadar bir sorun olmadı süt dişler düştü daha sonra kalıcı dişler çıktı ancak farkettim ki sivri dişleri düşmeden kalıcı dişler arkasından çıkmış. Hem alt hem üst olmak üzere. 2 günde çıktı dördü birden. Düşer diye tahmin ediyorum ama böyle bir şeyle karşılaşan var mı?


5 CEVAP

Meltemiyl
Meltemiyl

860

Çok sağ olun cevabınız için 🙏🏻Peki sizin kedinizde bahsettiğimiz sivri süt dişler ne zaman düşmüştü acaba 🥺

Marslipati
Marslipati

13398

Benim ilk sivri / köpek dişleri düştü ilk 1 hafta fln sürdü şuan da arkadaki dişleri ve öndeki dişleri düşüyor.kuru mama yiyemediği için de yaş mamayla karıştırıp vermiyorum sizinki de 1 hafta civarı sürer ama hepsi bir anda dökülmuyor kuru mama yiyemeyebilir dediğim gibi yapabilirsiniz bende pek bilmiyorum bunları öğrendim :)

Marslipati
Marslipati

13398

Bende de öyle oldu hala da devam ediyor sivri dislerinin yanindan çıkıyordu kalici dişleri süt dişi düşüyor sonra. Ama benim oremilar ve molar dişleri düşmeye başladı yavaş yavaş o yüzden de kuru mama yiyemiyor ybende yaş mamayla karıştırıp vermiyorum aç kalmasın diye umarım sizde öyle Bir durum olamaz :) olursa mamasini nemlendirip verebilirsiniz yada yaş mamayla karıştırıp verebilirsiniz

Marslipati
Marslipati

13398

Premolar ve molar *

Meltemiyl
Meltemiyl

860

Teşekkür ediyorum 🙏🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 278 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR