Düşük Bağışıklığa Hangi Mama ?

Ozzge
Ozzge

7249 Puan

Merhaba, 2.5 aylık cocker köpeğimde kısa süre içinde yer yer tüy döküntüleri oldu.Alninda, eklem yerlerinde, en büyüğü de karnının yanında.Tahlillerimiz yapıldı,şükür önemli bir hastalık çıkmadı fakat bağışıklığı düşmüş,reçete verdi.Dökülen yerlere s/a baticon sonrası mantar kremi sürüyorum.1. 3. 7.gun olmak üzere zylexis iğne vurdurdum son doz kaldı.ve bugün ************.com dan sipariş vermiş olduğum lysine 100 past a başladık .
Mama olarak brit care puppy kullanıyorum.Mamamız sizce yeterli midir? Yoksa tedavimize destek olabilecek immun sistem destekleyen daha iyi bir mama var mıdır?
Uzun oldu affola, şimdiden çok teşekkürler.


4 CEVAP

milodelisi
milodelisi

11213

Brit care çok güzel bir mamadır, bence devam edin onunla:) Ben bağışıklık için mamalarına imuneks katıyorum bizimkilerin. Kapsülü açıp içindeki tozu doküp iyice karıştırıyoruz. Mantardan sonra çok işe yaramıştı. Şurubuda var, onun ölçüsünü köpeğin kilosuna göre veteriner belirleyebilir. biz 3cc kullanıyorduk bebeciklerde. En iyi veterineriniz bilir o ayrı:) www.naturalisadramys.com/ diye bir marka var, her şey doğal. Onların immune sistemi destekleyici şeylerini çok gördüm, hiç kullanmadım. Denemek isterseniz diye eklemiş olayim:) instagramları @naturalisadramys

Ozzge
Ozzge

7249

Kimsenin bu konuda bilgisi ya da deneyimi yok mu ?

Ozzge
Ozzge

7249

Milodelisi çok teşekkürler, tüm seçeneklere saldırıyorum yavrum için çok endişeliyim.Tedaviye başlayalı 5 gün oldu tüyleri dökülmeye devam ediyor, dökülen yerler büyüyor :( Tavsiyelerini hemen inceleyeceğim.

milodelisi
milodelisi

11213

Ne demek her zaman:) Mantar için suan adını hatırlamıyorum ama bir spreey vermişlerdi, veterinere sorsanız bilir. O da çok iyi gelmişti bize.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 847 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR