Mama Önerisi

Keremynd
Keremynd

359 Puan

2 ay önce nd kullanıyordun kedilerim 10 aylık ikiside kısır aşırı seviyorlardı narlı tavuklu olanı zaten benim bile yiyesim geliyodu onlar yerken ama fiyatları arttı :( bu ay mystic aldım ama hiç iştahla yemiyorlar yani kilo verdiğini hissediyorum kedilerimin orta segment mama öneriniz nelerdir içeriği iyi olan

19 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,


Anlasilan bir anda bir kac basamak asagi cekmek zorunda kalmissiniz mamayi.
Bozita deneyebilirsiniz, Isvec markasidir.Bize bir ara yaradi sonra yaramadi.Ama bu kediden kediye degislenlik gösterir .Golosi olabilir.
Su anda exclusion kullaniyorum ancak daha cok yeni , ilk gözlem istahla yiyip guzel su iciyor.Icergini ben sevdim ama zaman ile daha dogru anlasilir.
Farkli markalari soylemedim NDden sonra aldiginiz mama ucretini goz önünde bulundurarak.

End_19
End_19

113832

Brit care veya felicia yı araştırabilirsiniz

Poncimin
Poncimin

116364

Mama Tavsiyeleri:


1 • Britcare Hypo-allergenic [🇨🇿]
2 • Bozita [🇸🇪]
3 • Sanabelle [🇩🇪]
4 • Alleva Equilibrium [🇮🇹]
5 • Exclusion [🇮🇹]
6 • Golosi [🇮🇹]


Mamalar hakkında yorum:


• İçerik olarak bakarsak birinci sırada Britcare Hypo-allergenic serisi mamalar gelir. İçerisindeki et oranı N&D'den iyi. Taze et içermesi de güzel. Genel içerik konusunda da başarılı. Öncelikle bu mamayı öneririm. Bildiğim kadarıyla çek cumhuriyeti'nde üretiliyor.


• Sonrasında Bozita derim, onun da içeriği ve fiyatı gayet güzel. Genel olarak memnun olunan bir mama, son zamanlarda baya tercih ediliyor, bakabilirsiniz. İsveç'te üretiliyor.


• Ondan sonra Sanabelle derim içerik olarak. Alman markasıdır. Kitten, Adult, Sensitive mamaları gayet güzel. İçeriğinde %30 et var ve hepsi taze et, fiyatına göre çok güzel içeriği de çok iyi. Ama kısır kedi maması olarak alacaksanız içeriği gayet güzel olsa da analiz değerindeki protein ve yağ oranı düşük geldi bana. Protein %29, Yağ %9,5. Kedi kısır olabilir ama ana beslenme bileşenleri protein ve yağ, bu değerlerden bu kadar kısmak doğru değil diye düşünüyorum. Ama kitten mamasına bakarsak Protein %34, Yağ %21,5 bu değerler gayet güzel.


• En son olarak üç tane İtalya markası var. Alleva Equilibrium yeni bir mama, Exclusion'da yeni bir mama sayılır ama geleli biraz zaman oldu. Kullananlar daha çok ve geneli memnun. Ama listede Alleva'yı bir adım öne almamın sebebi, et oranı daha fazla ve içerisinde kurutulmuş etin yanında belli bir miktar taze et de var, Exclusion'da taze et yok maalesef, sadece kurutulmuş et var. Bir de Alleva mamaları buharda pişirme yöntemi ile pişiriliyor, böylece mamanın bileşen kalitesi korunuyor, sağlıklı bir şekilde pişmiş oluyor. Bu yüzden bir adım önde. Alleva Equilibrium ve Exclusion mamalarına da şans verebilirsiniz, güzel mamalardır. En son olarak da uygun fiyatlı olarak Golosi önerebilirim. İçeriği fiyatına göre güzel sayılır, kullananların geneli memnun gördüğüm kadarıyla.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bozita veya Exclusion alabilirsiniz uygun fiyatları içeriği güzel mamalardır 💙🐾
Mystice pek güvenemiyorum zaten sizinkiler de pek sevmemişler 🤷‍♀️

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Exclusion İtalya menşeili 🇮🇹
Bozita ise İsveç 🇸🇪

Bozita

Lils
Lils

125528

Brit care
Obivam selection

Kendinizi zorlayıp gerekirse on kg paketleri kampanyada filan denk getirip taksitle alın derim ben cunku nd güzel bir mama ve kedilerinizeyarıyor severek yiyorlar benimkiler tavuklu narlıyı agzına sürmemişti günlerce


Şahsen kedilerim nd yiyor olsa sorunsuzca ben başka mama aramam. Benımkıler sorun yaşadığı için royal canin fit 32 ye geçtik ondan da memnnunuz

Lils
Lils

125528

*obivan

Palyaco
Palyaco

218519

Exclision Akdeniz besinleri var icinde uriver sistem ve taş oluşumunu engelliyor hem lezzetli yiyor hemde çok su icirtiyor kedilere

Palyaco
Palyaco

218519

Taze et kurutulmuş et aynı arkadaşlar kupkuru mamanin heryeri taze et olsa nolur nem oranları 10 yada 8 mamalarda taze et nem oranı 50 dır

anilzi
anilzi

911

******da uygulamaya özel 120liraya 30 lira ( OKUL30 kodu) indirim var. 1.5 kg liklar 100lira civarına geliyor. Eğer n&d devam etmeyi düşünüyorsanız.

anilzi
anilzi

911

A.m.a.z.o.n

Kupkuru bir mamanın içinde ne kadar teze et kurutulmuş et olabilir Allah aşkına güveniyor musunuz gerçekten bunlara taze etse bile et ne koşullarda saklandı ne kadar hijyenikti nasıl üretildi? En azından yıllarca piyasada olan denetimlere tabi tutulmak zorunda olan mamalara yönelelim. Cunku daha geçenlerde hayvanların saglıgıyla oynayan bir mama vakası yaşadık. Ben artık yeni çıkan eden herseye balıklama atlayıp çocuklarıma denemekten imtina ediyorum.

Bsemanur
Bsemanur

307

Bizde nd kullaniyoruz aynen fiyattan dolayı arayış içerisindeyim. Bı veteriner spectrum un low grain serisini önerdi nd ye alternatif olarak. Ama henüz kullanan yorumu bulup cesaret edemedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 638 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR