2,5 Aylik Kedim Cildirdi

defneb
defneb

742 Puan

Kedim evde kosup duruyor her seye atliyor normalde cok sakin bir kedi ama son 1 saatidir cildirdi onu nasil sakinlestirebilirim lutfen yardim edin

7 CEVAP

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Enerji patlaması yaşamış bir anda minnoş 😍💖 Niye sakinleştirmek istiyorsunuz ki? Bol bol oynayın, yavru kedileri bol bol oynatıp yormak gerekir içlerindeki enerjisi atabilmeleri için. Zaten yetişkin oldukları zaman çok oyun oynamayacaklar bu zamanın keyfini çıkarın derin.

Thesudeaskin
Thesudeaskin

2643

Onunla oynayın biraz yorun. Daha yavru olduğu için öyle yapıyor olabilir.

mimimomo
mimimomo

12335

buyuk kedilerde de oluyo merak etmeyin, heralde bi enerji cosmasi yasiyolar, 2-3 tur kosturup rutin sakinliklerine geri donuyolar :) bende iki tane oldugu icin, hizli bi kovalamaca ve birbirlerine kuyruk kabartmaca da oluyo.


ortada kirilcak dokulcek bi si yoksa birakin kosup enerjisini atsin zaten yavru hemen yorulur. (ya da musait ise, koridora falan yonlendirin, rahat etsin) :)

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

derim**

Minigimmm
Minigimmm

12083

Yavru olduğu için şu zamanlarinda cok normal hic olmayan hareketler yapabiliyorlar. Gencler kanlari hizli akiyor diyebiliriz :) bizimkinede geceleri geliyor o enerji tuhaf tuhaf saga sola kosturuyor tipki bir kucukbaş gibi :))) evet tadini cikarin onunla oynayin enerjisini atsin. Yetiskin olduktan sonra genelde miskinleşiyorlar tekir degilse tabiki :) tekirlerin başka bir dunyasi baska bir enerjisi var :)

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Minigimmm
Aynen ya bazen dumana bir arkadaş olarak tekir kedi mi sahiplensem diyorum enerjilerine hayranım aynı ben :) Çevremdeki insanlar da bana "Çok enerjiksin, bir türlü yerinde duramıyorsun maşallah" derler. Teki kedi misali :)

defneb
defneb

742

@duman_cat_world bi anda 3 bardak kirmisti o an ki panikle yazmisim ahaha simdi uyudu minigim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 270 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.103 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR