Bozita Kullananlar Bir Bakabilir Mi

dilanbulent
dilanbulent

17319 Puan

Proplan'a gelen zamlardan sonra gerçekten artık çoook zorlanıyorum. Bozita'nın 10 kiloluk mamaları da bayağı uygun gözüküyor ama önce 2 kiloluk alıp deneyeceğim sevdi mi sevmedi mi diye. Siz hangi siteden alıyorsunuz bu mamayı? Ve bildiğim kadarıyla Bozita'nın tüm mamaları tahılsız, ben şu ana kadar hep tahıllı mama aldım kedime, geçiş süreci kaç gün olmalı?

5 CEVAP

iegny
iegny

1398

şunu da eklemek istiyorum yanlış anlamayın tabii fakat proplana zam gelse de gelmese de içerik olarak zaten bozita daha iyi bence. yani aynı fiyatta da olsalar ben bozitayı tercih ederdim. alırsanız umarım memnun olursunuzzzz

Palyaco
Palyaco

218525

Marka.mamadan. almıştım benim kedime yaramadı diskida yumuşama tüy aşırı dokturdu

iegny
iegny

1398

hayır bozitanin her maması tahılsız değil. örneğin kısır kediler için tahılsız geyikli var ve tahıllı tavuklu var. ben geyik etli tahılsız kedi mamasını kullanıyorum. 15gün oldu kullanalı. ani mama değişimi yapmak durumunda oldum ve onda bile ishal vs olmadı. şu an dışkısı gayet normal ve iyi. mutlu ve iştahlı yiyor (fazla kilolu olduğu için maalesef ölçerek veriyorum.) öncesinde felicia kullanıyorduk ve onu pek iştahlı yemiyordu, aynı zamanda baya tüy döktüğü için de değiştirme kararı aldık. bozitaya geçtik ve memnunuz. tüy döküm sorunu azaldı fakat tabii çok cok azalmadı hala gayet tüy döküyor maalesef :( tahılsız geyiklinin içeriği baya güzel. aynı zamanda cruelty free, eskiye dayanan bir firma ve İsveç üretimi (yani etleri kaliteli olduğu söyleniyor). ben marka-mamadan almıştım o zaman 409tlydi, ben aldiktan sonra zamanlandı fakat hala fiyatı gayet iyi. tavsiye ederim ben açıkcası fakat her kediye farklı etki olabilir bilemem.

simbakedi
simbakedi

136464

t rendyoldan almistim ama saticisi marka mamaymis. direkt ordan alin derim ben t rendyola guvenmiyorum cunku bu konuda. gecisi bence 15 gune yaysaniz iyi olabilir. ayrica probiyotik destegi verebilirsiniz arada iyi olur bence. ama sanki bozitanin tahilli bir mamasi da vardi tam hatirlamiyorum, bulursam atarim.
kitten kullandim ben bu arada gayet memnundum.

iegny
iegny

1398

yani feliciayı iştahsız şekilde yiyor her mama parçasının yarısını bırakıyordu. yani atıyorum 5tane mama koydum 5tane kirinti kaliyordu sonda. fakat bozitada böyle değil mamayı koyduğum an yemeye başlıyor ve hiç kırıntı bırakmıyor. bozitanin yaş mamaları da zaten çok kaliteli sadece et ve et suyu var içerisinde. aldık fakat daha denemedik umarım yaş mamayı da güzelce yer

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap