Kedi Maması Hangisi?

Patili_1
Patili_1

14399 Puan

Anket

Brit care
(10 oy)
exclusio
(6 oy)
Proplan
(8 oy)
Reflex/whiskes
(2 oy)
Toplam (26 oy)

Daha fazla seçenek yapamadım bı turlu o yüzden reflex ve whiskesi aynı yere koydum ztn onları fazla öneren yok hangisini seçerdiniz?

9 CEVAP

Poncimin
Poncimin

116364

1 • Britcare Hypo-allergenic
2 • Sanabelle*
3 • Exclusion
4 • Proplan


Sıralama bu şekilde olur. Reflex ve Whiskas'ı sıralamaya eklemeye bile gerek yok :) Almayın kötü mamalar. Öncelikle Britcare Hypo-allergenic tercih ederim, içerik olarak önde. Yalnız Britcare Hypo-allergenic mamalarında ishal sorunu olabiliyor, çok şikayet eden var. Tabi kedinize etkisini biz bilemeyiz belki sizde sorun yaratmaz. Kediden kediye değişir. Deneyip görmeniz lazım. Garanti olsun, Britcare almamayım derseniz Sanabelle veya Exclusion. Sanabelle listede yok ama niye yok anlamadım, o da çok güzel bir mama et içeriği olarak Exclusion'dan iyi. Proplan fiyatından daha uygun hemde. Sanabelle veya Exclusion olmassa dediğiniz mamalara göre en son Proplan.

simbakedi
simbakedi

136205

reflex ve whiskası koymamalısınız bile

HepsiPati
HepsiPati

5147

Bozita

Lils
Lils

125528

Brit care. Eğer brot care iyi gelmezse proplan

Palyaco
Palyaco

218519

Exclision

Pro Plan alın geçin, hem iyi gelecektir yüksek ihtimalle hem de kafanızı yormamış olursunuz çeşit değiştirerek kullanırsınız.

zibityus
zibityus

11845

n&d

emre536
emre536

3983

ben reflex kullanıyorum ve kedılerımde herhangı bir sorun yaşamadım diğer yazdıgınız mamaları kullanmadıgım için bir yorum yapamayacagım fakat kedilerin metobolizmaları ve sindirim sistemleri birbirinden farklı olabilir fiyat olarak yuksek segmentte bir mama kedinize iyi gelebileceği gibi orta segment bir mama da iyi gelebilir ; bunun için öncelikle denemek amaçlı tester ürünlerden alıp kedinize iyi gelip gelmediiğine bakabilirsiniz

Patili_1
Patili_1

14399

Bsn normalde nd kullanıyorum arkadaşın kedisine mama arıyoruz ndyi nedense sevmedi bı turlu yemedi,o yüzden bende mama arayisindaydim bi ara reflex kullanmaya başladım petshoptan azıcık almıştık yiyecek mi diye yedi ama reflex kötü olduğunu öğrendik exclusioyu şuan yiyor bi 2 hafta onu kullanicaz eğer tüy dökümü yememe veya başka sorunlar olursa brit care a geçeceğiz benim kedim nd yi seviyor falat neden arkadasin kedisinin sevmedigini anlamadım diğer mamaları yiyor ve kedi daha önce herhangi bir mamaya alışık da değil daha yeni yiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 381 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81537 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR