Acana Mı Orijen Mi

Anket

Acana First Feast
(6 oy)
Orijen Cat&Kitten
(14 oy)
Toplam (20 oy)

Birkaç tane mamaya baktım ve bu ikisinin içeriği diğer mamalara göre daha çok hoşuma gitti aralarında 5₺ gibi bir fark var kilosuna bakınca orijen daha pahalı ama ikisinin içerikleri de çok güzel. Sizce hangisi daha iyi bir mama?

5 CEVAP

Poncimin
Poncimin

116364

Acana First Feast, Acana'nın alt maması. Tahıl içeriyor yulaf var ve et kaynağı Orijene göre çeşitli değil. Genel içeriği de geride. Acana First Feast de kötü değil ama rakibi Orijen olmaz. Orijen çok daha iyi burada, ayrıca da tahılsız. Alabilirseniz Orijen alın daha iyi. Ama Acana üst serileri Grassland, Pacifica, Wild Prairie ile Orijen mamaları arasında o kadar fiyat farkına değecek bir şey yok. Acana tercih edilebilir o zaman.

Palyaco
Palyaco

218519

Orijen tabiki en iyisi

simbakedi
simbakedi

136205

orijen daha iyi ama ben gereksiz oahali buluyorum. ikisinden biri kedinize iyi gelirse en iyisini yapmis olursunuz. ben acana pacifica kullaniyorum su an cok memnunum valla

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

içerik olarak orijen daha iyi. ancak ben o fiyata değeceğini düşünmüyorum. acanadan daha pahalı ancak çok bir fark yok sadece et oranı biraz daha yüksek. ben acana first feast tercih ederdik bu yüzden.

diablerose
diablerose

119757

ikisi de pahali. madem cok para vercem bari en kalitelisi olsun kafasindayim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 434 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR