Kedim Maske İpi Yuttu

Kardesim uyardigim halde maskesini ortada birakmis. Kedi de maskenin ipini yutmus. Malt yedirdim diskilamasi kolay olsun diye lakin panik oldum bayagi, yasadigim yerde vet imkanlari maalesef ki yok, cok yetersiz. Dolayisiyla bu tip problemleri kendim teshis etmeye calisiyorum mecburen. Herhangi bir kusma veya bir komplikasyon gorulmedi, tuvaletini olagan sekilde yapiyor ve beslenmesi yerinde. Atesi yok, tedirginlik durumu vs. de yok. Maske ipini biliyorsunuz, diskidan cikip cikmadigini anlamam pek mumkun olmadi. Acaba nasil anlayabilirim? Onumuzdeki hafta sehre gidip veteriner klinigine de gidecegim duzenli parazit asisi icin ama su an ne yapabilirim, cikarmis midir ipi ogrenmemin yolu nedir? Dil altini kontrol etmeyi dusunuyorum su an, haftaya vete gidince zaten konuyu acacagim ama bu sure zarfi icin neler yapmam gerekiyor?

9 CEVAP

zba7
zba7

2661

Merhaba ,elinize eldiven takıp kedinizin dışkısını parçalayıp bakmalısınız. Dışkının dışından anlaşılmayabilir ,içine bakmalısınız .

zba7
zba7

2661

Çok dikkat etmemize rağmen bizim kedimizde yemişti ve ben bu şekilde eldiven ile dışkıyı ikiye ayırınca gördüm içim rahatladı.Bu sebeple size de içiniz rahat etsin istiyorsanız bir bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bundan sonra da baya bir dikkat etmeniz gerekir.Artık maskeye karşı daha fazla ilgi gösterebilir.Etrafta lastiği olmayan maske görünce anlamıştık biz.Maskeleri erişemeyeceği bir yere kaldırdık daha sonra.Bazı kedilerin iplere lastiklere çok daha fazla ilgisi olabiliyor. Kusarak çıkarmadıysa dışkılayarak çıkarması gerekli. Mutlaka çıkarması önemli. Maskedeki iki lastiği de yediyse iki lastiğin de çıkması gerek.Geçmiş olsun.İnşallah kolayca çıkarır.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bol bol malt verin günde 4 cm. Elinize eldiven geçirip dışkısını incelemeniz lazım 🤭 İp çıkmış mı kontrol edin. Bir çay kaşığı zeytinyağı dışkılamasını kolaylaştırın. dediklerimi yapın ve her seferinde dışkıyı kontrol edin. geçmiş olsun 💜

Agzini iyice kontrol ettim ip yok hicbir sekilde. Bazen popoda olabiliyormus ki orada da yok.

Yeni güncelleme:
Halen kedim olağan şekilde devam ediyor. Az evvel tuvaletini yaptı, yemesi içmesi yerinde. Bir kusma veya öğürme görülmedi.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Eğer bir tıkanıklık vs olsaydı şuan dıskılayamazdı diye dusunuyorum. Mama yiyemez surekli cikarirdi. Yine de biraz daha takip edin hemen anlasilmayabilir. Gecmis olsun. Umarim cikarmistir.

Tesekkur ederim ikinize de. Halen daha davranislarinda bir siradisilik vs. yok. Az evvel mamasini yedi, oyun oynadik ve simdi uzandi, pencereden disariya bakiyor. Takip etmeye devam edecegim, olagandisi bir sey olursa buraya yazarim.

Palyaco
Palyaco

218519

Hergun diskisini kontrol edin diskisinda yoksa film çektirin

Hepinize çok teşekkürler yanıtlarınız için. Çok sağ olun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 370 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR