Köpegim Terier Bir Kediyede Bir Sure Evde Bakmam Gerekiyor. İkisi Bir Arada Nasıl Olur? Neler Yapmal

Cmless
Cmless

229 Puan

Evde bir maltes terier kopegimiz var. Kedileri pek sevmiyor gibi bahçede gördükçe havliyor. Erkek arkadasimda kedisi var tekir. Taşınma surecince iki ay kadar kediyi almam gerek. Nasıl geçer bu süreç? Alisirlarmi? Alışmaları icin ne yapmalıyım? En önemlisi birbirlerine zarar verme ihtimalleri varmi?

8 CEVAP

Thesudeaskin
Thesudeaskin

2643

Benim halamın köpeği de dışardaki kedileri kovalıyordu ama biz 1 haftalığına kedimizi bıraktığımızda bi sorun yaşamamışlardı alışıyorlar.

zba7
zba7

2661

Belirli şeylere dikkat etmeniz gerekiyor diye biliyorum. Özellikle mama yedikleri alanı bence ayrı tutun. Kendilerine ait alanları olsun.Hem kedi hem köpek besleyen birileri varsa daha iyi yardımcı olacaklardır.

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Köpeğinizi nasil egittiginizi bilemiyorum.Sevimlilikleri ve küçük bünyeleri nedeniyle eger bir bebek gibi bakildiysa, muhtemelen size aşiri düşkün ve kirilgan bir karaktere sahip olmuştur.Böylesi bir durumda hem onun icin hen de kedi icin zorlu geçme ihtimali cok yüksektir.
Kedi zaten bir anda alan degistiricegi icin strese giricektir.Bunu ciddi anlamda göz önünde bulundurmalisiniz çünki kediler de alanlarina düşkün varliklardir.Yeni alanda güvende oldugunu hisetmeden hirlayan herhangi bir köpek de onun stresini tetikleyecektir.
Bu nedenlerle mutlaka yemekleri ayri ayri yedirilmeli.Biri yerken diğeri onun yemegini kiskanabilir, birbirlerine saldirabilirler.Bunu iki kedide de bazen yaşariz , iki kopekde de , bir kedi ve köpekte de.En cok köpekler kedi mamalarina tokken bile saldirirlar resmen.Hem koku onlarin istahini cezbeder hem de alana sahip olan köpek alanini korumaya devam etmek ister.
Dostca yasiyamazlar mi ? Elbette.Onlarin karakterlerini, bu gecici surecteki ihtiyac ve kosullarini göz önünde bulundurarak kolaylastirabilirsiniz.🌸

Cmless
Cmless

229

Umarim öyle olur. Mecburuz zaten bi şekilde alışmalari sart.

End_19
End_19

113832

Benim kızımda maltese bizde yanına kedi almayı istiyoruz ama nasıl tepki verir bizde bilemiyoruz

blue_hpood
blue_hpood

128292

boyut farkı %25’ten fazla olmamalı. lütfen kral köpek ailesini izleyin.

Cmless
Cmless

229

Boyut farkını anlamadim? İkisinin arasindaki boy farkımı?

blue_hpood
blue_hpood

128292

evet, köpeğiniz kediden %25’ten daha büyük olmamalı. kka’yı araştırabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 242 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR