Nd Marka Mamalar Nasıl

zibityus
zibityus

11894 Puan

nd mamalar hakkında bilgisi tecrübesi olanlar paylaşırsanız ve eğer daha ucuza daha kaliteli bir mama olduğunu düşünüyorsanız onu da belirtirseniz sevinirim. köpek için alıcam, balıklı düşük tahıllı olanı düşünüyorum tüy problemi yaşıyoruz. bir de balıklının deriye tüye iyi geldiği bir gerçek mi yoksa bir farkı yok mu sizce tavuklu, kuzuludan vs?

8 CEVAP

yalkuzak
yalkuzak

13555

merhaba, yavruluktan beri kedilerim hep nd yedi. yavru mamalarında hiçbir sıkıntı yaşamamıştım, kısır mamaya geçince geyikli mamada da sıkıntı olmadı ama en son somonlu kısır mamasında dışkıda kan olmaya başladı maalesef. veteriner hekimimiz zaten nd mamanın ağır geldiğini söylemişti ama devam etmiştim, kan geldikten sonra değiştirdim. aynı kan problemini arkadaşım da yaşadı, kedisinin poposundan oynarken filan kan geliyordu, sindiremediği için mama değiştirip tedavi oldu. arada dönüşümlü ya da karıştırarak kullanabilirsiniz bence ama sırf nd uzun vadede ağır gelebiliyor.

Palyaco
Palyaco

218519

Nd ve exclision kaliteli mamalar

End_19
End_19

113832

Ben köpeğimde nd kullandım ama yumuşak 💩 ve tüy dökümü oldu

Minigimmm
Minigimmm

12026

Bizde cuma gunu ND aldik ilk kez, şuan geçiş dönemindeyiz. Kendi hekimimiz nd iyidir ozellikle kışın çok verimli oluyor kullanabilirsiniz demisti. Baska bir klinik hekimi ise nd mi neden nd aldiniz, farkindaysaniz nd nin mamasini kliniğimde goremezsiniz nd ile çalişmam asla, ilerde "siz demistiniz" diye bana gelirsiniz nd ile çok fazla sindirim sistemi problemi yaşanıyor falan demiş kardeşime. Kafam karisti korktum açıkcası. 6 aydır haddinden fazla tüy dökümümüz var nd belki iyi gelir dedim 1 ay deneyecegim aldiğim paket bitene kadar bakalim ne etki edecek bende merak ediyorum.


Şöyle bir gerçek var ki her mama her kediye köpeğe yaramiyor. Kimine çok iyi gelen çok etkili olan mama kiminde alerji ishal kaşıntı döküntü yapabiliyor. Bünyeden bünyeye fark ediyor. Bu da biraz deneme yanilma yolu gerektiriyor kedilerimizi cok fazla yormadan ihtiyaclarini gören mamayi bulup devam etmekte fayda var aslinda.

simbakedi
simbakedi

136281

kedimde kullandim cok iyiydi, arkadasim yillardir kullaniyor kedisine o da cok memnun. ocean serisine benim kedim bayiliyor, umairm iyi gelir kopeginize. bozita da bakabilirsiniz kedi mamalari gayet guzel, kopek icin de bakin derim

Yagmurshi
Yagmurshi

1661

Benkopegim icin pro plan somonlu aldim su an gayet memnunum nd ye gore hesapli veteriner hekim tavuklu almamizi cok onermedi alarji yapar diye simdilik guzel 1 aydir kullanıyorum tavsiye ederim

Yagmurshi
Yagmurshi

1661

Benkopegim icin pro plan somonlu aldim su an gayet memnunum nd ye gore hesapli veteriner hekim tavuklu almamizi cok onermedi alarji yapar diye simdilik guzel 1 aydir kullanıyorum tavsiye ederim

Thesudeaskin
Thesudeaskin

2643

N&D'nin son zamanlardaki mamaları genel olarak sağlık sorunları yaratıyor hayvanlarda. Bu riske girmemek için Pro Plan vb. diğer markaları deneyebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 476 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR