Papilloma Virüsü Tedavisi Hakkında.

Gasadalur
Gasadalur

231 Puan

Merhaba arkadaşlar ;
Köpeğim Max'in ağız kısımında yaklaşık 1 aydır papilloma virüsünden kaynaklı tıpkı karnıbahar benzeri bir beze oluştu. Veteriner biraz daha beklemeyi öngürdü.
Fakat bu beze gün geçtikçe büyümeye başladı ve ağız kısmının arka taraflarında 2 adet daha fark ettim.
Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

2 CEVAP

merveandac
merveandac

1911

Aslında papillom aynı bizlerdeki uçuk gibi , tamamen bağışıklıkla ilgili bir problem. Köpeğinizin bağışıklığının zayıf düşmesiyle ilgili bir durum . Ben nacizane bilgimi aktarayım , ama aktarmadan önce veterineriniz papillom olduğunu teyit etti mi ? Öncelikle beslenmesine oldukça dikkat etmeniz gerek , viral bir hastalık olması gözünüzü korkutmasın tedaviyi sistematik yürüttüğünüz sürece kolayca atlatırsınız , sitraks isimli şurubu içirerek tedavi ediliğini biliyorum , eğer hızlı yayılım gösteren papillom varsa buna ek olarak veterinerler bağışıklık desteği için bir takım enjeksiyonlar yapıyorlar. Ama yine de veterinerinize danışmadan ilaç kullanmaya başlamayın.Çok geçmiş olsun.

Gasadalur
Gasadalur

231

Veteriner ameliyat ile alma ihtimali üzerinde duruyor. Sitraks denedim faydası olmadı maalesef. Başka bir veterinere daha danışıcam ameliyat olmadan iyileştirebilecekmiyiz bakalım ..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1076 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR