Kedim 5 Gündür Yok Gelir Mi ?

rick
rick

222 Puan

Herkese merhaba ben evimin bahçesinde 1 yıldır 2 tane kardeş (dişi) sokak kedisi besliyorum. Kediler bahçede dolaşır canları sıkılınca sokağa çıkar bi kaç saat içinde gelirlerdi bahçede yuvaları vardı ben yemeklerini atardım yerler sonra yuvalarına geçip yatarlardı. 5 gün önce şöyle bir şey yaşandı akşam saatlerinde bi koşturma sesi duydum hemen balkona cıktım baktığımda kayıp olmayan kedimi bişeyden kaçıyomuş gibi gördüm sokağa doğru baktığımda ise 3 4 tane sokak köpeğinin ordan geçtiğini gördüm ama saldırmış gibi bi halleri yoktu sanki hepsi yoluna gidiyor gibiydi o kaybolan kedimi boğsalar illa ses çıkartırdı öyle değil mi hiçbir kedi sesi veya köpek sesi duymadım ayrıca aşağıyada inip baktım orda da yoktu. 5 günden beri her yeri aramama rağmen ortada yok çevrede aramadığım yer kalmadı tabi kuytu köşe yerlere pek fazla bakamadım ama gözle görülebilecek her yere baktım diyebilirim ayrıca mama kutularını sallayınca hemen gelirdi onuda denedim ama yok. Kaybolan kedi 7 ay önce falan yine böyle yapmıştı ben öldüğünü düşünürken 3.veya 4.gün gelmişti. Geçen hafta tam 1 yaşına girdi sizce geri gelir mi ? cevaplayacak olan herkese şimdiden teşekkürler.

6 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Kuvvetle muhtemelen yasiyorsa geri gelicektir.Sizin tarifinize göre o köpekleri görünce korkup kacmistie.Kopekler kedilere saldirmis olsa emin olun gurultusunu duyardiniz.
Şu anda hele kisir degilse , 5 gün gelmemesi bazen cok normal olabiliyor.Kapimin onunde o kadar cok kedi bakiyorum ki, ben salya sumuk aglayarak ararken yer yarilmis da icine girmis gibi olan kedilerin bu kadar gunden sonra sallana sallana geldigini bilirim.
Tek ricam yemeklerini atmayin, verin.Kedi icin de ilsa , insan icin de olsa yemeğe saygidan olun atilmaz.😊

gulsump
gulsump

114504

Muhtemelen köpeklerden kaçıp bir yere saklanmış, bir şey olmadıysa geri döner

Arzuarslan
Arzuarslan

2335

Benim de yıllardır apartmanda ve bahçede baktığım kedilerimden bir tanesi arada bir gider, 1 hafta belki daha fazla kaybolur ortadan. Yaşı da baya var, o yüzden arada bir kardeşimle kötü senaryolar kurarız ama eninde sonunda çıkar gelir rahatlarız. Uzun sürse de ümodi kesmeyin inşallah bir şey olmamıştır ve umarım sizin de öyle olur ve gelir :)

Eg388
Eg388

752

Genel olarak kediler evlerine geri dönenilcek şekilde uzaklaşırlar ve kimse onu evine almadıysa veya başka yere sürmediyse ozaman geri döner (çok piskopatlat var herşey gelebilir başına)

rick
rick

222

Yanıtlayan herkese teşekkürler ama kedim hala gelmedi maalesef artık öldüğünü düşünüyorum umudum kalmadı çünkü yemek seçen bir kediydi çöplere vs girip yemek yiyemez yani acıkınca illa gelirdi sanırım öldü çok üzgünüm.

nemos_world
nemos_world

106179

Umarım geri gelir bir an önce, çok üzüldüm geçmiş olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 290 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81638 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR