Tüy Bakım Spreyleri Zararlı Mı?

Thesudeaskin
Thesudeaskin

2643 Puan

Merhaba herkese. Kedim idrar yolu enfeksiyonu geçirdi yakın zamanda ve sonda falan derken üstü ağır bir şekilde çiş kokuyordu. Dalinli ıslak bi bezle silmiştim ama koku tüylerine işlemiş çıkmıyor. Kendini falan yalıyor şuan ama hala kokladığımda o koku var üstünde hafif. Bende kum sipariş ederken tüy bakım spreyi diye bir şeyle karşılaştım. Vanilya kokulu falan diyor yorumları da güzel gibi geldi. Bu ürün hakkında bilginiz var mı, zararlı mıdır?

3 CEVAP

gulsump
gulsump

114504

Bana zararlı gibi geliyor çünkü kediler sürekli kendilerini yalar, ve bu spreyler sonuç olarak kimyasal içeriyor. Kimyasal maddeleri yalamış ve vücuduna almış olacak.

Minigimmm
Minigimmm

11838

Dediğiniz sprey hakkında bir bilgim yok ozelligi gorevi neymis ne işe yararmiş baktiniz mi. Şöyle ki kedim kisirlastirma operasyonu gecirdiginde klinikte kutunun içindeyken altina işemişti kedimi almaya gittiğimde hekimimize daniştim neyle temizleyebilirim diye kuru sampuan ve pet body cleaning markasinin havlusunu önerdi. Kuru sampuanlar yikama gerektirmeyen köpüktür kedinizin üzerine sıkıp vucuduna yedirdikten sonra bir havlu yardimiyla kurularsiniz. 2. Ürün ise pet body cleaning markasi gumus iyonlu nano ürünleri var. Spreyi havlusu mendili. Solusyonlu havlusundan alirsaniz işinizi gorecektir kotu kokulari hapseder cok iyi dezenfekte eder kirini temizler buyuk yardimci. Instagram sayfalarindan kendilerine ulasip siparis verebilir yada cevrenizdeki en yakin klinikten bulabilirsiniz

Palyaco
Palyaco

218519

Kedi mendiller var onları kullansanız daha iyi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 223 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81333 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR