Kusma Nedeni

rifi85
rifi85

2119 Puan

Bu sabah oğlum köpük yene kusmuş. Kusma uzun fotosunu koydum. Ezdim yene foto koydum. Acaba çok yiyo fazlalık mı çıkarıyor. Eğlencesi neşesi oynaması çok iyi. Oğlum 7 aylık ve 3 kilo. Royal canin mama yiyor. Vitamin günde bir kez yalıyor.akşamları ufak 3 4 parça ödül maması yiyor.


15 CEVAP

Ayssgul
Ayssgul

2975

Bildiğin kusmuğunda tüy var bu kadar cahil olmayın evinize kediyi aldım koydum olmuyor ihtiyaçlarını iyi araştırın bilin. Ha bile isteye kullanmıyorsanız maltı bu vakte kadar her kedi sahibi kullandı bunu siz mi çok akıllısınız zararlı bulup kullanmıyorsunuz. Gözünüzü seveyim can bunlar eşya değil neye ihtiyaçları varsa araştırın bilin yapın her bütçeye uygun pet ürünleri var.

Superisi814
Superisi814

125092

Kustugu mama tanelerinin üzerinde tüyler görünüyor 3. Resimde.Gözlerim beni yanitlmiyorsa..

dilanbulent
dilanbulent

17253

Siz inatla ''malt macun kullanmayı desteklemiyorum'' zırvalarına devam edin. Burada kedinizin ameliyatı için para diye yalvarın sonra. Görmüyor musun kardeşim kör müsün tüy kusuyor kedi? Kim bilir midesinde nasıl topak oluştu garibanın. Yemin ederim senin gibi insanlara asla hiçbir hayvan emanet edilmemeli. Dünden beri görüyorum malt macuna karşı çıkıyorsun. Tüm veterinerler kullanın diyor, ama sen 2 gram beyninle ''yok ben doğru bulmuyorum'' diyorsun. Yemin ederim senin gibi çomarlardan bıktım. Sanarsın elinde bilimsel bir makale falan var da o yüzden reddediyor.

dilanbulent
dilanbulent

17253

Paran yoksa yemin ederim ben yollayacağım malt. Yeter ki senin gibi cahil cühela bir insanın elinde ölmesin o kedi tüy yumaklarından

Warriorsans
Warriorsans

133985

Mamayı sindirememiş gibi duruyor. Çok yediğini düşünüyorsanız çok vermeyin. Paketin arkasında yazan kadarını 2 öğüne bölün ve o şekilde besleyin. Ben şansa sabah 20 akşam 20 gr mama veriyorum fazlasını ne kadar istese de vermem çünkü ona zararlı. Malt vitamin ödül maması vs hepsini dönüşümlü olarak veriyorum. Gözlemleyin tekrar kusarsa veteriner hekime danışmanızda fayda var.

dilanbulent
dilanbulent

17253

@Warriorsans Adam dün de yazdı malt macun vermeyi doğru bulmuyormuş :D Çok bilgili bir bilim adamı olduğu için reddediyor malt macun kullanımını. Benim tepkim de buna zaten. Göz göre göre öldürecek hayvanı kendi cahilliğinden

rifi85
rifi85

2119

Birde fazla yiyorsa öğünler ne olmalı ne kadar öğün ne kadar mama koymalıyım

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bu arada kusmuğunda tüyler de var bu süreçte verdiğiniz malt miktarını artırmakta fayda var midesinde tüy birikmiş olabilir.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Malt vermiyorsanız lütfen vermeye başlayın. Sağlığı için çok önemli.

dilanbulent
dilanbulent

17253

Adamın yazdığı cümleyi kopyalayayım buraya. Daha çok rezil olsun da belki cahilliğinin farkına varır.
''ben malt kullanımına karşıyım. vitamin kullanın ama malt asla. ''


Hatta inanmayanlar olursa diye link bırakıyorum aşağıya.
https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/101176-gimcat-malt-kullananlar?orderby=new


Hem malt macun kullanmayıp, hem de burada ağlama kedim kusuyor diye.

emre536
emre536

3983

hem sindirilmemiş mama hemde yalarken yuttugu tüylerini çıkarmış endişe edecek bir durum yok gibi fazla yedikleri ve hızlı hızlı yedikleri zaman sindirilmemiş mama çıkarırlar içininz rahat etmez ise bu fotografları veterinizede gösterip bilgi almanız iyi olur

dilanbulent
dilanbulent

17253

@emre536 Neye sinirlendiğimi anladınız değil mi :) Ben boşuna tepki göstermiyorum. Eğer bir canlının sorumluluğunu alıyorsan, o canlının ihtiyaçlarını karşılayacaksın.

rifi85
rifi85

2119

Neden bu denli yüklendiniz ki. Ben gayet oğlumun isteklerini karşılıyorum artı dün malt macun temin edeceğimi söyledim. Hatta 2 tane 59 lik gimcat sipariş verdim yarın elimde olur. Maması ödülü vs gayet bol... Bu arada çok naziksiniz ama param var param olmasa yükümlülük almam.

emre536
emre536

3983

sevgili @dilanbulent madem bana soruyorsunuz aranızda gecen tartışmayı o zaman şöyle söyleyeim rifi85 adlı kişi malt macun kullanmak istememesi de onun kendince maltın kedisine zararlı olacagını dşndnden kaynaklanmış hani çimen kedi çimeni daha dogal şeyler ile tüy atılmasını dogru oldugunu belirtmiş , bir canlının sorumlulugunu almak istemeyen detaylı bir şekilde soru sormaz , gzel bir soru sormuş bizde elimizden geldiince yardımcı olmamız gerekir ,sizin yorumlarınıza baktıgım kadarıyla rifi85 adlı kişiye ( cahil2 gram beynin var ,çomar ) gibi hakaret içerikli cümleler kurmuşsunuz hatta rencide ederek paran yoksa ben alayım gibi bir cmlede kurmuşsunuz inanın böyle cmleler kurmanıza hiç gerek yoktu ifadelerınızı hakaret etmedende belirtebilirdiniz bence

Warriorsans
Warriorsans

133985

@dilanbülent belki kedi çimi veriyordur? Hayır yani malt macuna neden karşı olur ki bir insan yazıl hayvana. Aklım almıyor böyle insanları gördükçe.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 531 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82039 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR