Kısırlaştırma Anestezi

Ecemmka
Ecemmka

5895 Puan

Merhabalar, kedimi bu hafta içinde kısırlaştıracağım ama içim hiç rahat değil benim için doğru kliniğe hala karar veremedim. Karın altından 4.5-5 cm açılarak operasyon yapan var mı? Karın yanından sanırım daha az dikiş atılıyormuş. Gaz anestezi yapılan bir yerde var ama hiç bilmediğim bir yer olduğu için güvenemedim. Tecrübesi olanlar bana ne tavsiye eder? 5 cm açıklık ve karın altı kötü bir tercih mi olur, yandan açılan operasyonu mu tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

9 CEVAP

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Gaz anestezi uygulanması, bozuk para büyüklüğünde estetik dikiş atılması ve operasyon sonrası yakalık takmaması durumlarına uyan bir veteriner kliniğinde kısırlaştırmanızı öneriyorum. toparlanması daha kolay oluyor ve sağlığı icin daha iyi.

Palyaco
Palyaco

218519

Kediniz disisse 4 cm dikiş oluyor erkek kediye dikiş olmuyor 1 ay oldu kisirlastirali dikiş yok erkek kedim

Minigimmm
Minigimmm

11838

Nerde yaşıyorsunuz doğru klinik tavsiyesinde bulunabiliriz

Zibidicuce
Zibidicuce

1738

Diși kedime 4 dikiş olacak kadar, iki bacağının arasından yapıldı. Bir zorluk çekmedi, problem de olmadı. Sadece biraz deri altında iltihap toplandı ama gün geçtikçe ve biraz kanayınca iltihap indi. Veteriner kontrolünde oldu bu tabii.

Mia2106
Mia2106

208

Bende kisirlastirdim bizim kibiraz hareketli olduğu için ilkinde dikişleri patladı ikincisinde enfeksiyon kapladi o yüzden dikişleri tutmadi 3. Ye yine dikiş atıldı suanda kuruma aşamasında dikişleri iyi ama sadece mama yemiyo

Mia2106
Mia2106

208

Sana tavsiyem iyi araştır veterineri Uygun fiyatmis deyip yaptirma bilmediğin yerde biz veterinerin hatasını suan cekiyoruz mia 10 günden fazla antibiyotik iğne yedi ve suan toparlanmaya çalışıyo kedilerin zorluğu dişilerde kedilere göre değişiyo bizde kolay zannederdik kisirlastirinca baya zorlandik

Ecemmka
Ecemmka

5895

Kedim dişi ve Antakya'da yaşıyorum. Dikiş ve derin açıklık beni korkuttu. Ama U şeklinde olacakmış dikiş ve kendisi eriyecekmiş

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Bi yakınımızın kedisi karın altından olmuştu. Sorun çıkmadı hiç. Ama tabi her ameliyat bir değil. Yine de risk mevcut. Bir de gaz anestezi olan yeri araştırın derim. Gaz anestezi daha az riskli. İyi bir yerse orayı tercih edebilirsiniz.

GlsmKrpk
GlsmKrpk

117217

Erkek kedimi daha yeni kısırlaştırdık.
Gaz anestezi ve estetik dikiş atıldı. Depo antibiyotik yapıldı kısırlaşma sonrası ve 3 gün ne olur ne olmaz diye yakalık takıldı.
İlk 2 gün çok hareket etmedi yattı. İştahı hep açıktı. Tuvalet kısmı da önemli .
Ameliyat sonrası kliniklerde bulunan a/d mama alın mutlaka . Dişi kedilerin ameliyatı erkeklere göre bi tık daha zor kuru mama yemezse yaş mama verirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 388 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82039 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR