Paticat Kedi Kumu

Serayys
Serayys

2637 Puan

İyi akşamlar,aranızda Paticat markasının kedi kumunu kullananlar var mı acaba ?
Memnun musunuz ? Hangi kokuyu tavsiye edersiniz ?

5 CEVAP

gulsump
gulsump

114504

Paticat kedi kumu başlığı altında bir sürü soru var, lütfen yeni başlık açmadan önce o soruları okuyun. Sorunuza yanıt bulamazsanız sorarsınız.

Serayys
Serayys

2637

Güzel fikriniz için teşekkürler ama ben kendi sorumun altına cevap bekliyorum

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Hangi kum markası alırsanız alın ,kokululardan sakının derim.Kedilerin koku resöptörleri biz insanlara göre çok daha yüksektir ve aslında rahatsız olurlar.Üstelik alerji olma yada akciğer sorunu yaşamaya fark etmeden kapı aralamış oluyorsunuz.

Palyaco
Palyaco

218519

Pisy cat kullanın pati cat var elimde iki markadan var pisy cat pati cat daha iyi pati cat baby kullanıyordum toz oluyor azcık o yüzden kullanmıyorum şimdi pisy cat okyanus esintisine geçtim super toz yok topraklanma super koku hapsetme cok iyi

Jarvis12
Jarvis12

1964

Ben yeni kullanmaya başladım pati cat, o yüzden sorunuzu görünce cevaplamak istedim. fiyatı çok uygun olduğu için tercih ettim. zira orga kitty ve feles gibi iyi olduğu düşünülen kumlara onca para verip hayal kırıklığına uğradıktan sonra, uygun fiyatlı ve yorumları iyi bir kum tercih etmek istedim. bentonit kumların bence hepsi birbirinin aynı. daha önce proline ve lindocat kullandım, paticatten hiçbir farkları yok. diğer pek çok markayı çok fazla araştırdım, yorumlar, şikayetler hep aynı. pati cat de tozutuyor,bütün bentonitler torzutuyor.hiç tozutmadığı söylenen feles dahi hep kullanılan tabirler "ortamı inşaat şantiyesine çevirdi". ben ayrıca feles yüzünden ilk defa koku problemi yaşadığım için pati cati de marsilya sabunlu aldım,çünkü koku olayından çok sıkılmıştım, ama mesela bir proline'a göre koku esansı çok az, 2 gün koktu şimdi koku almıyorum, ama kesinlikle tuvalet kokusu da yapmıyor ve kokuyu hapsediyor. topaklanması da gayet başarılı, hiçbir problem yaşamadım. özetle durum bu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 401 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82039 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR