Sızdırmaz Kapaklı Mama Saklama Bidonu (15 Kg.)

DilekTus
DilekTus

848 Puan

Herkese Merhaba, Son zamanlarda artan mama fiyatları ile birlikte sahte açık mama satışı da arttı. Çocuklarımızın sağlığı eminim sizin için de önemli. 15 - 20 kg mama aldığınızda mamalar bayatlıyor, aroması kaçıyor çocuklarımız mamayı yemek istemiyor. Bu sorunlardan dolayı araştırıp aldığım ve çok memnun kaldığım bir ürünü sizinle paylaşmak istedim. Ürün başlıkta da yazdığım gibi ''Sızdırmaz Kapaklı Mama Saklama Bidonu (15 kg.)'' Ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve çok memnunum umarım sizin için de faydalı bir ürün olur.


12 CEVAP

diablerose
diablerose

119757

yaw arkadaslar ekonomi yapmak icin yeni yeni masraf cikariosunuz. mama zaten kendi paketinde tazecik kaliyor. eski kucuk mama paketine buyuk paketten doldurup bitene kadar kucuk paketten verin. kucuk paket bittikce buyuk posetten doldurun. buyuk poseti sadece kucugu bittikce doldurmak icin acin. sonrasinda havasini alip sikica kapatip kucuk paket bitene kadar buyugu unutun. buyuk paket bitene kadar bu sekilde devam edin.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Birden fazla kedisi olanlar için yararlı olabilir ancak tek kedisi olanalr cam kavanozlara koyabilirler. Kavanoz bitince de paketten doldururlar. Ben IKEA'da satılan büyük boy saklama kabindan almistim 1 kg mama alabiliyor. Fiyati da uygundu. Cok kullanisli ve sik gozuken bir urun. Birkac tane alip bazilarini mutfaginizda bakliyat saklamak icin de kullanabilirsiniz🥰

diablerose
diablerose

119757

peki bu kac lira :))

blue_hpood
blue_hpood

128941

ben n&d’yi şu an paketinden kullanıyorum, daha önce 10 kiloluğu da paketinden kullandım bayatlama falan olmadı. sadece bir kap içerisine haftalık yiyeceği kadar koyup buzdolabına koyuyorum kolaylık olsun diye. bence gerek yok:)

deniznergis
deniznergis

12866

Bende plastik kapta saklamistim bir ara fakat mama ile plastik kokusu birbirine girmisti miskoda yememisti 15 kg mamayi plastik kokmuyorsa iyi bir saklama şekli

Palyaco
Palyaco

218519

Tek kedisi olan için gerek yok bence

DilekTus
DilekTus

848

Tekrar merhaba, benim 4 kedim var 20 kg mama alıyorum 3 ay kullanıyorum. Mamalarda uçucu vitaminler varmış ve bayatlama oluyor diye bu ürünü aldım, çok memnun kalıp sizlerle de paylaşmak istedim. Başlığı google da aratarak ürünü bulabilirsiniz, ürün gıda plastiği olduğu için plastik kokusu yapmıyor.

MunevverOzturk
MunevverOzturk

115145

Bende kara kara bunu düsünüyordum ben su an N D mama 5 kg luk var 3lt lik bir kavanoz aldim muhtemelen yarisi anca sigar ordan kullanip sonra tekrar paketten dokup kullanmayi dusundum 2 kedim oldugu icin mamayi severlerse 10 kiloluk alacagim malesef ki artan fiyatlardan dolayi boyle guzel bir sey ariyordum

Sindycan
Sindycan

2763

@diablerose gibi yapıyorum, hiçbir şey olmuyor arkadaşlar :)

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Plastik yerine cam kavanoz daha sağlıklı olur.2 3 tane büyük caam kavanoz alabilirsiniz.Şu an kışlık hazırlama mevsimi o yüzden a101 bim marletlerde uygun fiyata bulabilirsiniz.Ben öyle yaptım.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Ben genelde düşük gramajlı alıyorum ve cam kavanoza koyuyorum bittikçe paketi açıyorum kapatırken de iyice havasını alıyorum ki bayatlamasın. tabii çok kedisi olanlar için belki mantıklı bir üründür.

ağzı fermuarlı büyük poşetlerde saklayabilirsiniz bayatlamıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1309 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 7 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR