Gimcat Multivitamin

melisardhnl
melisardhnl

2634 Puan

Gimcat multivitamin almak istiyorum kedimin tüyleri için kullanan varsa yararlarını yazabilir mi?

7 CEVAP

cat_expert
cat_expert

12757

Mamanız kaliteliyse ek bir vitamin kullanmaya pek ihtiyaç yok, sadece malt verin yeterli. Malt içeren vitaminler de var haftada 2 kez onlardan da verilebilir tek tüpte hem malt hem vitamin ihtiyacı karşılanır.

Palyaco
Palyaco

218524

Ben kullandım pek etkisini görmedim

aeri-l
aeri-l

112416

Multivitamin değil de gimcatin tüyler için biotinli bir macunu var yanlış hatırlamıyorsam güzellik macunuydu ismi :) Ben kullanmadım ama yorumlarına göz attığımda olumlu geri dönüşler olduğunu görmüştüm.

simbakedi
simbakedi

136464

vitamin direkt tuy sagligina etki etmez genel sagligini etkiler, kaliteli bir mama kullaniyorsaniz gerek yok o kadar vitamine. ama vitamin kullaniyim de tuyleri duzelsin diye bir sey yok

Lils
Lils

125528

Tüy sağlığı için biotin paste daha çok işe yarar.

BusraLuti
BusraLuti

3407

multivitamin değil de gimcat derma paste kullanmıştım dökülmeyi azaltsın diye ama hiç faydasını görmedim.

Jarvis12
Jarvis12

1964

Ben de kullandım multivitamin,gözle görülür bir etkisi olmadı. Kedim pire tasması takıldığı gün tasmadan rahatsız olur 24 saat içinde yalamaktan ve kaşımaktan boynunun bir kısmındaki tüyleri tamamen yolmuştu, pembecik derisi ortaya çıkmıştı. o dönemde tüyleri çabuk çıksın düzelsin diye de gimcat biotinli macundan kullandık,ama onun da aman aman bir etkisini görmedim. mama olarak nd ocean kullanıyoruz. tüylerimiz şu an çok güzel, parlak ve yumuşak, 2 güne 1 de dökülen tüyler için, her gün de masaj amaçlı tüylerini tarıyorum.arkadaşların dediği gibi iyi içerikli bir mama kullanırsanız tüylerinde gözle görülür bir iyileşme fark etmeniz daha yüksek ihtimal. bildiğim kadarıyla da somon ya da genel olarak balık içerikli mamalar tüy sağlığında oldukça etkili. tavuklu mamalar da tam tersi. yaş mamasında bile genel olarak tavuk içerikli mamalardan kaçınmaya çalışıyorum, ama tavuğu çok sevdiği içim haşlama olarak kendim veriyorum ama tabi tavuklar da ne kadar sağlıklı orası tartışılır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap