Vetsplus Malt

iremdemir16
iremdemir16

4294 Puan

Merhaba antihairball olan macunu almak istiyorum içeriği güzel geldi. Kullanan oldu mu nasıl iyi geldi mi

4 CEVAP

cat_expert
cat_expert

12742

biofeline markası ile aynı şirket tarafından üretiliyor. malt oranı gimcatten daha yüksek, kediniz tadını beğenirse gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

parskedy
parskedy

3280

Merhaba, kedimi sahiplendiğim ilk günden beri kullanıyorum. Kendisi çok korkak olduğu için elimden sadece aşırı sevdiği şeyleri yiyor ve bu maltı yemiyor, ben de mamasına karıştırıyorum. 2-3 günde bir aklıma geldikçe ya da tüylerini yalarken hapşırdığını gördüğümde daha çok yuttuğunu düşünerek 1-2 cm sıkıyorum. Ben memnunum, dışkısında kendi tüylerine denk gelmiyorum -belki çok küçük oldukları için- ama kardeşimin ve benim saçlarımızı görüyorum. Yine de bittiği zaman tadını belki daha çok sever diye diğer markaları denemeyi düşünüyorum.

Palyaco
Palyaco

218519

Hem vest plus hem gimcat kullandım vest plus daha iyi geldi bana diskisinda belli oluyor tüyler

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

içerik biofeline'le aynı. ama çoğu kedi biofeline'i daha çok seviyor. ikisi de şeker içermiyor. deneyebilirsiniz yani😊 Biz denedik kakasını azıcık inceleyince tüyleri gördüm yani işe de yarıyor. maalesef ki benim kedim nefrt ediyor tadından yoksa devam edebilirdik 🤧 Halbuki kendisi seçici değildir. Oburix bir kediniz varsa deneyebilirsiniz 🙈🙈

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 228 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81574 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR