Köpek Ense Damlası Kedilerde Kullanılır Mı?

Blgcsm
Blgcsm

1832 Puan

Bugün kedime petshoptan ense damlası alacaktım. Satıcı kediler için olandan kalmadığını, köpekler için olanın kediler için de kullanılabileceğini söyledi ve marea pharma herbovital dog isimli damlayı verdi. Kedimin üzerinde kullanmakta tereddüt ediyorum. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı ya da sizce bu ürünü kullanmalı mıyım?


6 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

başka bir veterineri arayıp danışın isterseniz internette bulup. 7/24 açık bir yer size cevap verecektir. geçen gün burda köpek yaş maması vermişti bir veteriner birinin kedisine yer diye, kedisi kusmuştu. güvenemedim ben tam olarak

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

petshop damlasını hele de köpek içinse kullanmayın

diablerose
diablerose

119757

petshopta satilan damlalari hicbir sekilde kullanmayin

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Aslinda kopek ense damlalarini satarken bile size köpeginizin kilosunu sormalari lazimdi.
Ben bir kere şasirdim kopegimin ense damlasini kedime damlattim.Cok sukur bir sey olmadi ancak Bayerin ürünüydü.Petshoplardan hic almadim.Güvenemezdim sizin yerinizde olsam.Alerjiye sebeo olabilir.Kendi veterinerinize danisin derim .O marka icin yanitlayacaktir.

citirannesi
citirannesi

2379

Petshoplardaki ürünleri almayın. Tıbbi ürün değiller, olsalar bile bakanlık onaylı olmazlar. Veterinerden alırken yaşına, kilosuna göre veriyor. Ona toksit madde yoğunluğu oluyor. Hem köpek için hem de petshop ürünü. Kullanmanızı asla önermiyorum.

Blgcsm
Blgcsm

1832

İnternetteki veteriner sitelerinde araştırdım ve zararlı etkilerinin olduğu bilgilerine ulaştım Bugün petshopa gidip iade etmek istediğimi söyledim. Adam uzun süre itiraz etti, kendi kedilerinde de kullandığını ama bir şey olmadığını, veterinerlerin kendi ürünlerini satmak için öyle söylediklerini, ilacın tüyden tüye fark etmediğini ve başka birçok şeyi daha söyledi. Ben asla güvenmediğim için ısrar edip iade etmek istediğimi söyledim bu sefer de iade edemeyeceğini ama değişim yapabileceğimi söyledi. Ben de kedimin başka ihtiyaçlarını aldım.Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. 😊💕

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 252 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81606 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR