Sinirlenen Kedi

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989 Puan

Merhaba. Kedime yavruyken liseden beri 4 buçuk senedir bakıyorum. Ama aklınıza gelebilecek her şeyiyle. Yemeği, suyu, oynatması, dolaştırması vs. Beni çok seviyor ve bana aşırı bağlı. Online eğitim yüzünden de üniversiteler kapandı ve 1 buçuk senedir tüm gün beraberiz yani bana daha da bağlandı.


Şimdi üniversiteler açılınca sabahın köründe çıkıyorum ve akşam altı yedi gibi dönüyorum. Bu sırada onunla annem ilgileniyor.
Sorum ise asla sinirli, ısıran bir kedi değil çok sakin normalde. Ama sabah gidip geç döndüğümden beri eve dönünce yanıma koşuyor, yatağıma çıkıyor ve yarım saat boyunca beni sertçe ısırmaya, patilemeye çalışıyor. Sebebi ne olabilir? Beni mi özlüyor, gittiğim için sinirleniyor mu?

8 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Siz yokken kimse oynatmıyorsa enerjisi birikiyordur, oyun ihtiyacı hissediyordur. Elbette sizi de özlüyordur ve heyecanlanıyordur. Siz evde değilken evdekilerin ilgilenmesini rica edin, siz eve gelince de bol bol oyun oynayın. Zamanla zaten bu düzene de alışacaktır sadece biraz sabır gerekiyor 🥰

blue_hpood
blue_hpood

128941

kedinizi kimse oynatıyor mu siz yokken?

blue_hpood
blue_hpood

128941

bence siz onunla oynayamadığınız için canı sıkılıyor. size sinirli falan değil, o algıya sahip olabilecek kadar evrimleşmedi henüz kediler:) bi arkadaş sahiplenebilecek durumunuz varsa öneririm. onun dışında evde birilerinin daha yakınlaşmasını öneririm, şansınız varsa.

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

size küsüyodur bence onun seveceği şeyler alın geldiğinizde onu verin

Superisi814
Superisi814

125141

Benim kedim de sokaga cikiyor ,hopluyor , zipliyor , oynuyor.Ben calisirken dondugumde göbek acarak yuvarlaniyordu.Eve gelirken bir yerlere ugramam gerektiginde , isiriyor ya da patiliyordu..
Ilk onunla ilgilenirdim.Oynatirdim filan.
Simdi sizdeki degisiklik yeni .Her ne kadar disarida atlayip ziplasa da , sizi gorunce sevinir, heyecanlanir.Oynamak ister, isirir.Alisicaktir biraz zaman..

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Hayır oynatmıyor ama evimiz geniş bahçeli dilediği gibi takılabilir evde hapis değil

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Normalde ablamla da bayağı takılırlardı ama o da okuluna gitti. Bir de evin bahçesine sık sık gelen birkaç kedi arkadaşı var zaten.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Gelince yaş mama veriyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 265 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR