Kedimin Ağız Kokusuna Çözüm Bulmam Da Yardımcı Olur Musunuz?

kedim şuan 5,5 aylık sarman ve sanırsam şuan diş değişim döneminde sanırsam diş etleri şiş kızarık ve ağzı dehşet kokuyor 🤢 bende beapher bir ürününü buldum dental sağlığa iyi geldiğini vaat ediyor işe yarar mı sizce ya da başka çözümü olan varsa söyleyebilir mi?


10 CEVAP

cat_expert
cat_expert

12742

Trixie dental ağız bakım suyu kullanabilirsiniz.


Suyuna 2-3 damla damlatıyorsunuz suyun tadını fazla değiştirmiyor ve kedi pek fark etmeden içiyor, hem ağız kokusunu hafifletiyor hem de diş eti bakımı ve tartar oluşumunu azaltıyor.

Renklipati
Renklipati

140143

Bunlar çözüm değil, diş değişim döneminde helede diş eti kızarıklık varsa mutlaka veterine goturun çünkü antibiyotik tedavisi uyguluyor bizde yaşadık çünkü...yoksa o koku geçmez hatta daha kötü sonuçlara yol açar..

Lokumcukk
Lokumcukk

17326

Ben hem bunu hemde gimcatın dental ödülünü kullanıyorum ikiside kokuyu biraz azaltıyor ama aska gidermiyor Tek çözüm pet diş macunuyla dişlerini fırçalamak Fırçaladığınızda koku falan kalmıyor

mama olarakta proplan kullanıyorum

Lokumcukk
Lokumcukk

17326

Birde dental kuru mamalar oluyor ben alıp mamasına karıştırmayı düşünüyorum

nemos_world
nemos_world

106179

Kızarıklık varsa veteriner görmeli, onun haricinde ağız kokusu ve ağız bakımı için ben de beaphar aldım 2 3 gündür kullanıyorum sonuç ne olacak göreceğiz

Minigimmm
Minigimmm

11838

Yavruluk döneminde ağiz kokusu gayet normal. Birde diş değişim döneminde diyorsunuz suan gorulur bu şikayet. Bu sıkıntı kediniz biraz daha büyüdüğünde ve diş değişimini tamamladiğinda geçecektir. Yalnız ilk muayeneye gidişinizde soyleyin hekiminize bir ağız içi kontrolu yapilsin dis eti problemi yoksa dedigim gibi kendi kendine geçecektir. Yaş mama veriyorsanız biraz verme sıklığınızı azaltın. 10 gunde 1 olabilir mesela. Çunku yas mamada ağiz kokusu yapiyor. Bu dönemle birleşince daha ağır olabilir. Bunlar dışında pet body cleaning markasının spreyini alabilirsiniz. Gumus iyonlu nano spreydir ağız yaralarina ağiz kokusuna da iyi gelmektedir ağızda sıkılabiliyor. Instagram sayfalarindan kendileri ulaşip siparis verebilir sayfalarini, kullananlarin yorumlarini inceleyebilirsiniz. Memnun kalacağinizi duşunuyorum.

melisberk
melisberk

3322

diş eti kızarıklığı ve ağız kokusu önemli diş sağlığı sorunlarına işaret ediyor olabilir. veterinere götürmeden kendi kendinize geçmesi için bir şeyler vermek doğru olmaz bence.

nemos_world
nemos_world

106179

Kızarıklık varsa veteriner görmeli, onun haricinde ağız kokusu ve ağız bakımı için ben de beaphar aldım 2 3 gündür kullanıyorum sonuç ne olacak göreceğiz

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Diş değişim döneminde bunlar normal. Ama yine de veterinerinize bir muayene ettirin. Onun dışında biz bu dönemde ve sürekli olarak veda nın dentavedin damlasını kullanıyoruz. Dentavedin i suyuna damlatıyoruz. Ayrıca crystalinde sıkıyoruz dişlerine her gün. Ödül mamaları bildiğim kadarıyla kokuyu önlüyor. Bakım kısmında pek güven vermiyor bana. Biz 1 yaşından sonra da dişlerini fırçalamaya başlayacağız izin verirse.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 304 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81553 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR