Kediye İlaçlı Su Sıkmak

EmreCRKC
EmreCRKC

409 Puan

Kediyi yeni sahiplendim daha perşembe günü geldi, veteriner pire ve mantarı olduğunu söyledi, ikisinde sprey ve sudan acayip nefret etti, belki de ilaç yakıyodur bilemiyorum.


Pire için tableti 2.5 litrelik şişeye ayarladık ve kullanılmamış sprey şişesinde hazırladık. Ancak sprey kutusuna koyduğumuz ilk su bile bitmedi daha ve gözleri sulanıyor vücuduna çok sıkınca, dayanamıyor kaçmaya çalışıyor, bende çok kıyamadığım için zorlanıyorum artık o noktada ve gidip resmen ağlamaklı bi hali oluyor.


Sorum bu noktada şu ki, ben onuda çok zorlamadan bu sprey işlemini nasıl bitirebilirim?

4 CEVAP

İlk defa duydum böyle bişe. Dış parazit için damla verilir. Mantara da solüsyon bence başka bir hekime danışın siz.

emre536
emre536

3983

dış parazit yani pire için veterinerler yavru ve yetişkın durumuna göre damla önerir kedinin ense bölgesıne tuylerini arasına derisine sıkılır , sizin söylediiniz pire için ilaçlı suyu ilk defa duyuyorum, kediniz rahatsızlık duydugunuzu belirtmişsiniz , suyu fln bitırmeye çalışmayın bunun için pire damlası deneyebılırsınız ama ilaçlı su sıkmışsınız fazla fln gelebılır ıksı bırden veterınerınıze danışınız ona göre hareket ediniz

EmreCRKC
EmreCRKC

409

Veteriner ense damlası yapmıştı onunşada irtibat kurdum ama belkide mantar içindir, tablet şeklinde verdi ve suyu kaynatıp ılıttık 2.5 litrelik şişeye koyduk daha sonra da yuvarlak bi tableti suya attık suda hemen çözüldü. 24 saat içerisinde bitirmemiz gerekiyormuş.

EmreCRKC
EmreCRKC

409

Tanıdık biriyle konuştum genelde köpekler için verildiğini söyledi o ilacın. Dediğiniz gibi farklı bir veterinere göstermeyi düşünüyorum. Tanıdığımızda anlıyor baya oda neden onu vermiş diye söyledi.


Şuan kedi daha iyi, o ilacı sabah akşam sırtına ve karnına 1er fıs sıkmamızı söyledi, şişeyi bitirmeyin fazlası zarar verir dedi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 226 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81553 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR