Kedimde İştahsızlık Ve Kusma

Trifane
Trifane

12042 Puan

Merhaba arkadaşlar. Benim çocuklardan biri 3 yaşında kısır dişi siyam. Ayila bayila mamasını yiyen mama kelimesini duyan çocuk birkaç gündür mamasını yemiyor. Acaba mamasi mi bayatladı dedim yeni mqma aldım ona da ağzını pek sürmedi. Ağzını dişlerini kontrol ettim koku yok problem yok. Kum kabini kontrol ettim dışkısı normal. Fakat gün aşırı köpük gibi sulu bir kusmasi var. Bgn bilerek akşama kadar mama vermedim. Hadi mama diyince kosa kosa geldi fakat kokladım 3 tane yedi bıraktı. Ve tesadüfen balkona kusmuş olduğunu gördüm. Ne zaman kustugunu bilmiyorum. Ama hafif durgunluğu var. Tepkilerinde zayıflık yok. Yani var mi bu durumu yaşayan? Veterinerimize sordum birkaç gün takip et dedi ama endişeliyim.

4 CEVAP

parskedy
parskedy

3280

merhaba, benim kedime de benzer bir şey olmuştu ve sonrasında yuttuğu lastik tokayı ve lastik ipi kusmuştu. aklıma gelen tek şey sizin kedinizin de bir şeyi yutup onu çıkaramıyor oluşu. kedi çiminiz varsa onu önüne koyabilirsiniz, mide bulantılarında ve kusma konusunda yardımcı oluyormuş.

Trifane
Trifane

12042

Cok tsk ederim. Yani panik yaptım. Hiç olmadı böyle bisey :(

Trifane
Trifane

12042

Kedi cimi var ewet. Yani cimlenmesi gerekiyor tabi. Onuda bu akşamdan hemen başlayayım büyümesi için. Toka kullanmıyorum saçım kısa. Yani Tarcin hnm biraz muskulpesenttir. Agzina sürmez öyle bir cisim ama bilemiyorum. Zaten oyuncu değildir. Koltukta akşama kadar oturan bir çocuk.... bilemiyorum neden acaba... Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

parskedy
parskedy

3280

benim kedim de mama seçtiği halde toka yutmuş işte... olabiliyor böyle şeyler. veterinerinizin dediği gibi birkaç gün gözlemlersiniz, bir şey çıkarmazsa röntgen çektirmek için götürmeniz gerekir diye düşünüyorum. rica ederim, tekrar geçmiş olsun 🤍

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 221 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR