Bebek Kediler Çok Süt İçerse Ne Olur?

Dxdxm
Dxdxm

2647 Puan

Merhabalar. Daha önce sokak kenarına atılmış 4 kedi bulduğumuzu yazmıştım. 2 tanesi çok sakin 2 tanesi çok yaramazdı ve sürekli ağlıyordu. Uslu olanlar öldüler maalesef sırayla. Benim de yeni doğum yapmış kedim vardı fakat bebeklere bakmak istemiyordu yavrularını kaçırıyordu sürekli. Bu yüzden süt anne arıyorduk fakat bugün emzirmek istedi onları da. Ancak yavrular çok aç gözlü. Kendi yavruları doyunca kenara geçip uyuyor ama bunlar sürekli emmek istiyor. Çok besinsiz kaldıkları için böyleler dedik bir yandan da endişeleniyoruz çok içtiklerinde bir şey olur mu diye. Çünkü bazen hepsi birden emmek istediğinde sığmıyorlar kedi maması içiriyorum. Birsürü mama içtiklerinde bile anne kediye gidip emmek istiyorlar. Yaklaşık 2-3 haftalıklar ama minicikler. Çok süt bünyelerine bir zarar verir mi? Sürekli tuvaletlerini yaptırıyorum bu arada.


6 CEVAP

theyusra
theyusra

16477

bazıları içmese bile meme ağzında dursun istiyor, hatta bu dediğiniz gibi yaramaz kediler de oluyor daha çok slsöaşdöaşöd bir şey olacağını sanmıyorum ama anne çok yorulabilir, anneyi güzel desteklerseniz her şey yolunda gider diye düşünüyorum

Hilalllllll
Hilalllllll

116629

Yavru oldukları için anne sütü gerekleri onların her saat başı gibi bir sürede emmeleri Lazım zaten

Yeni olanlar şu siyah beyazlarsa normal, çok küçükler ve süte daha fazla ihtiyaçkarı var. Anneyi çok çok iyi destekleyin asla düşmesin bağışıklığı. Hatta anne kedi sütü tozlarından alıp annenin yaş mamasına biraz karıştırabilirsiniz. Bol ciğer ve yaş mama verin sütü artsın.

Dxdxm
Dxdxm

2647

Hem mama hem anne sütü içiyorlar yine de doymuyorlar. Doyduklarını anlamıyorlar mı acaba diye düşünüyorum sürekli

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

hiç sorun yok eğer siz besliyo olsaydınız zarar verebilirdi ama anne kedi ne kadar gerektiğini anlar merak etmeyin kedinizi bol bol besleyin arkadaşların da dediği gibi ne güzel bir şey yapmışsınız inşallah hepsi sağlıkla büyür

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Bir sorun olmaz.Sonuçta anne kedi ve ne kadar besleyecdğini biliyordur ve yavruların da süte ühticı var.Belki emmiyorlardır sadece uyuyorlardır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 401 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR