Bağışıklık Güçlendirici Takviyeleri Neye Göre Kullanıyorsunuz?

Bizim sıpanın ağız yarası hala devam ediyor. Bağışıklık aşısına, onca antibiyotik ve kreme rağmen hâlâ başladığımız yerdeyiz. Veterinerin söylediğine ve internetten yaptığım kısacık araştırmaya göre durum tamamen bağışıklıkla ilgili.


Bazı yerlerde ağız ülserinin nadiren tamamen geçtiği yazıyor, bu beni biraz korkuttu tabii ama öylece oturup yemek yiyememesini seyredemiyorum kedimin. Başka bir veterinere daha götüreceğim tabii ama önce bünyesi biraz dinlensin istiyorum. Biofeline ya da vets plus'ın bağışıklık güçlendirici tabletleri ve veterinerin verdiği kremlerle bir hafta daha devam edip sonuç alıp alamayacağımıza bakacağım. Daha sonra yeni bir veterinerde deneyeceğiz şansımızı. Ancak kafama takılan nokta; bu tür takviyelerin her kedide rastgele kullanılıp kullanılamadığı. Yani siz neye göre kullanıyorsunuz, kan sayımı vs yapılmıyor mu? Kafama göre kullanmaya çekiniyorum bu tür takviyeleri. Aranızda kullanan/ kullanmış biri varsa biraz endişelerimi giderebilir mi? Gerçi içerikleri tamamen doğal, ama bilemedim.

2 CEVAP

noface
noface

1170

Biz, mevsim geçişlerinde Vedavet' in bağışıklık takviyesini kullanıyoruz. Geçiş dönemleri bizimki için biraz sarsıntılı olduğundan ilk adımı ben atmış olsam da hekimimiz de fikrimizi destekledi; zaten bitkisel içerikli, doğal bir takviye.

dilanbulent
dilanbulent

17253

Bağışıklık güçlendirici olarak şöyle bir ürün var. Çoğu kişi de memnun kalmış. Aşağıya ismini bırakıyorum. Google'a yazarsanız ilk başta ko lay mama isimli bir site çıkacak oradan alabilirsiniz.


Bio Pet Active BIO - FeliLysine Sağlıklı Gelişim Destekleyen Lizin Tablet

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 189 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81452 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR