Köpeğim Çok Kaşınıyor

Seriiiii
Seriiiii

255 Puan

Yaklaşık 8 aydan belli kaşıntıyla savaşıyoruz gitmediğim veteriner kalmadı hiçbiri sebebini bulamadı artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım mama değişimi yaptık herşeyi yaptık ama bir türlü geçmiyor kendini ısırıp vücudunun her yerini yara yapıyor daha önce başına gelen var mı

5 CEVAP

Aleynademirtas
Aleynademirtas

105829

Maalesef biz de aynı sorunu yaşıyoruz iki veteriner hekimde çaresini bulamadı kulak çevresini de çok kaşıyorsa kulak uyuzu başlangıcı olabilir ona dikkat edin kulağı uzun kapalı ırklarda temizliği bizim yapmamız gerekiyor bizim şüphelendiğimiz diğer neden de temizlik ürünleri sık sık yerleri silmek durumunda kalıyoruz ve o da yere yatıyor organik bi ürüne geçebilirsiniz belki. biz de hala cevabını bulamadık eğer siz bulursanız bi soru başlığı açıp söylerseniz çok müteşekkir olurum :)

Seriiiii
Seriiiii

255

Veterinerin de önerisi ile haftada 3 kere avil kullanmaya başladık kaşıntımız azaldı ve onlara ait olan giysiler giydirdim artık kendini ısırmıyor size de tavsiye ederim deneyin :)

emre536
emre536

3983

alerji testi yaptırdınız mı veterineriniz alerji testı yapması gerekır bu durumda belki mama içerigindeki tavuk ya da balık aromasına belkı bir çimen evdekı toz vs alerjı olabılır

zibityus
zibityus

11845

strestendir o zaman. farkında olmadan buna siz sebep oluyor olabilirsiniz. antrenman süresini iki katına çıkarın ve köpek beden dili eğitimi alın kral köpek ailesinden. sağlık sorunu değilse psikolojiktir yani.

Aleynademirtas
Aleynademirtas

105829

Teşekkür ederim ben de 21 inde götüreceğim size verdiği ilacı da soracağım umarım bizimkinde en kısa zamanda iyileşir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 421 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR