Kedimin Yalnızlıģı

Jean
Jean

4677 Puan

Arkadaşlar ben ògrenciyim de kedimle birlikte üniversite okudugum sehirde yalniz yasiyoruz, kedimin cok sıkıldıgini hissediyorum hep, ben de surekli yalniz kalmasin diye evde bulunuyorum, hicbir yere birakin kalmaya gitmeyi cok uzun saatler bile disariya cikmiyorum. Hep tetikte oluyorum, aklim kedimde kaliyor, sıkılmistir aman stres yapmasin falan diye, bu hep boyleydi onu sahiplendigimden beri. Simdi 1 aydir da veterinere gitmemiz gereken durumlar oldu bunu uzun bir entryde anlatmistim. Cok stres yasadi, hala yasiyor, cok mutsuz, keyifsiz bundan sonra daha once yaptigimin iki katini yapicam. Zaten disari cikan biri degilimde, hicbir sosyal etkinlikte umrumda degil, kedimin yaninda daha mutlu hissediyorum ahh o da artik bir mutlu olsa keske. Iste dedigim gibi yalniz yasiyoruz ve bana sıkıliyormus gibi geliyor,hep yanina bir kedi almayi dusundum daha önce yavru bir kedide bir sure evimizde kalmisti gecici olarak, yinr ayni sekilde babasiyla, kardesleriylede ara ara yan yana geliyorlardi, ama kedimin kotu oldugunu gorunce bir daha aylardir hicbir kediyle ya da hayvanla bir araya getirmedim, dili olsada konussa ama anladigim kadariyla beni de kiskaniyor, bahsettigim kedileri sevdigimi gorunce uzgun uzgun izliyip, aglama sesi cikariyordu, ben de artik tovbe ettim. Ama yalnizken de olmuyor baska bir kedi daha mi sahiplensem diye dusununce de olmuyor anlayacaginiz. Arada bos vakitlerimde ailemin yanina gidiyoruz, kedim orada cok mutlu oluyor. Hep mutlu goruyorum onu, hareketli falan oluyor. Ilgi falan da goruyor tabii. Ama yalniz yasantimiza donunce camdan disariya bakiyor, uyuyor. 2 dk oyun oynayip duruyor. Bu veteriner de uzun bir surecimiz oldu dedim ya bu yuzden bundan sonra kedim icin bu konuda da ne yapsam diye dusunmeye basladim, yanina bir arkadas alsam mi almasam mi? Ne dersiniz?

5 CEVAP

CillininAnnesi
CillininAnnesi

103714

Bilemiyorum almamanız daha iyi olur gibi geldi bana. Anladığım kadarıyla hassas ve çabuk strese girip bağışıklığı düşebilen bir kediniz var. Başka bir kedi alıp sonrasında sıkıntı yaşayıp bu seferde sahiplendiğiniz kediyi evden yollamak zorunda kalacaksınız. Kediniz için en iyisini siz bilirsiniz tabi, geçici yuva olup deneme yapmışsınız da sanırım. Çoğumuzun tek kedisi var muhakkak sıkılıyorlardır, sizin ona en güzel şekilde baktığınız ortada canınızı sıkmayın.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Kıskanç bir kediniz varmış. Başka bir cana yuvanızı açmak istemeniz çok güzel. Ama evdeki yavrunuz çok strese girer. Kaldı ki strese girmesi hiç istemeyeceğimiz bir durum. Günde birkaç saat sıkılması daha iyi gibi sanki. Kıskanç kediler maalesef ki hiç alışamayabiliyor ikinci bir kediye.

Jean
Jean

4677

Zaten hep evdeyim yani yalniz kalmiyor, simdi universite baslayacak birkac saat okula gider gene eve gelirim de direkt. Sizce var midir bir arkadasa ihtiyaci boyle bir durumda, ben ona yeter miyin?

Palyaco
Palyaco

218519

Cok az yanliz kalıyorsa gerek yok siz ona yetersiniz

MunevverOzturk
MunevverOzturk

115145

Aynı şekilde yalnız yaşayan ve çalışan biriyim kedimi aynı üzüntüyü bende yasiyordum ve yanına kedi bir arkadaş getirdim evet basta o gelen kedi de baska aileden geldigi icin adapte olmakta zorlandi saldirganlasiyordu ama sabirlar neticesinde hem bana hem birbirlerine alistilar su an ise gittimde en azindan yalniz degil evde cirit atiyorlar kosusturuyorlar oynuyorlar ama su an stres altindayken baska bir kedi daha da streslendirebilir yalnizligi icin baska kedi dusunulebilir ama bunu sakinlestigi zamana ayarlamalisiniz ve benim gelen kızim da cok kiskanctir diger kedim haric tum kedilerden kiskanir alisti mi yanindakinden kıskanmayacaktir sonucta ayni yuvayi paylasiyorlar ayni kaptan yiyorlar ^^🐾🥰

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 372 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82039 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR