Yavru Kopeklerimiz Tavuk Yumurtalarini Yemeye Basladi

drybean
drybean

3769 Puan

bir bahcemiz var evden uzak orada iki yavrumuz var her gun iki defa gidiliyor oraya ve beslenilip ilgileniliyor, koyun otlatmada yardimci oluyorlar babama amcama vs, sokak kopegi ikisi de dun tavuklarin yumurtalarini yemeye baslamislar, dedigim gibi ac birakilmiyorlar onlerine fazlaca yemek konuluyor. sabah 9 aksam 5 besleniliyorlar. bu tavuk yumurtasi meselesinden dolayi bizimkiler baglamaya karar verdiler, gece salacaklar sadece ama ben baglanmalarini istemiyorum bununla ilgili nasil bir egitim verilebilir yardimci olabilecek var mi ?

2 CEVAP

theyusra
theyusra

16477

köpekleri bağlamaya başlarsanız bundan sonra sizi de yer haberiniz olsun :) bağlanmak köpeği agresifleştirir. köpekler çiğ yumurtayı sever ve imkanları varsa yemekten kaçınmazlar. hayır ve gel komutlarını öğretmek büyük oranda işe yarar ama köpekleri tanımadan bir şey diyemeyiz.

deniznergis
deniznergis

12866

nenemin çomar adında bir köpegi vardı tavukların yumurtalarını sürekli kaçırıp yiyiyordu ananem yumurtayı haşladı çomarın önüne attı çomarda sıcak haşlanmış yumurtaya abanınca agzı yandı 2 defa yaptı aynı işi daha çomar yumurtalara tövbe etmişti. biraz canice bir olaydı, ama eski insanlar vardır bir bildikleri .ha bunuda neden yazdım birden aklıma geldi çoçuklugum.ama siz uygulamayın lütfen:D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 368 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR