Mantar Olabilir Mi?

duyguylmz
duyguylmz

774 Puan

Merhaba arkadaşlar. Kedimin sırtında iki yakın yerde biri büyük olmak üzere iki yara gördüm. Yakınlarda veteriner olmadığı için sizin tecrübelerinize danışmak istedim. Kedim yaraları kaşımıyor. Sirkeli su sıktım böyle kanlı gibi bir hal alır kızardı. Mantar olabilir mi ya da herhangi bir gıdaya alerjisi mi var?


8 CEVAP

diablerose
diablerose

119757

evet bu olasi bisi. uyuz da olabilir baska bisi de. gecmis olsun

Minigimmm
Minigimmm

11838

Hayir bu mantar değil alerji olmuş verdiğiniz gıdalara yas mamasinin protein çeşidine dikkat edin, evde verdiginiz ekstra seyleri kesin. Ve kuru mamasini yeni kullaniyorsaniz oda yapmis olabilir. Bir hekime görünmekte fayda var.

diablerose
diablerose

119757

eczaneden baticon alip oralarini temizleyebilirsiniz.
buarada pek cok ic dis parazit asisi uyuza etki etmior. bundan sonra ic dis yaptircaginiz zaman stronghold markasini tercih edin. veterinerinize simdiden belirtin siradaki asi zamani gelmeden evvel elinde yoksa temin etsin stronghold. cok bi ogut verir gibi oldu ama kedim daha yeni mantar ve uyuz kombosundan kurtuluyor. o yuzden tecrubelerimi paylasmak istedim.

duyguylmz
duyguylmz

774

Diablerose, çok geçmiş olsun. Tabii ki ogutlerinizi dinlemek için yonelttim bu soruyu. Umarim kediniz tez zamanda sağlığına kavuşur.

duyguylmz
duyguylmz

774

Teşekkür ederim. İç dış parazit aşısını yaptırmıştım. Umarım alerjidir.

diablerose
diablerose

119757

alerji de bela bisi. ummayin oyle seyler :) yakinlarda eczane var mi

duyguylmz
duyguylmz

774

Alerji olursa mamasini değiştirmekle kurtuluruz diye düşünmüştüm. Kötünün iyisini tercih etmek gibi oldu biraz. 😁 evet eczane var.

duyguylmz
duyguylmz

774

Kuru ve yaş mama karıştırıp veriyorum sürekli. Sadece kuru mama yemiyor. Yaş mama da ilk kez kullandığım tavuklu bir markaydi. Sanırım ondan oldu. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 289 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR